“Осигурање Аура” прославило 15 година успјешног пословања: Деценија и по тимског рада, истрајности и повјерења

ПР
“Осигурање Аура” прославило 15 година успјешног пословања: Деценија и по тимског рада, истрајности и повјерења

БАЊАЛУКА - “Осигурање Аура” а.д. прославило је 15 година успјешног пословања на тржишту Босне и Херцеговине, а деценију и по тимског рада, истрајности и повјерења обиљежио је континуиран раст ове осигуравајуће куће.

Прослави јубилеја, уприличеној у свечаном салону “Крин” у Лакташима, присуствовале су бројне званице, како запослени, тако и пословни партнери и пријатељи.

Пословни пут

Пословни пут “Осигурања Аура” започео је 2007. године са јасно дефинисаном визијом и циљевима, а од оснивања до данас “Аура” има стабилан и константан раст који најбоље показују пословни резултати и постигнућа.

Осигурање “Аура” данас послује на територији цијеле БиХ са великом мрежом пословница те више од 100 продајних мјеста и 300 запослених и сарадника. Потртфолио “Осигурања Аура” чини широка мрежа услуга неживотног осигурања.

- Поред осигурања од ауто-одговорности, каско осигурања, осигурања радника, имовине, путног здравственог осигурања, проширили смо нашу палету новом услугом, а то је осигурање заштита стеченог бонуса, чиме клијентима пружамо максималну сигурност и заштиту њиховог премијског разреда који годинама стичу - рекли су у “Аури”.

Континуиран раст

У “Осигурању Аура” кажу да упркос сложеном тржишту те условима узрокованим пандемијом, пословни резултати показују континуиран раст.

Укупна остварена премија у прошлој години износила је више од 27,6 милиона КМ, а до краја октобра ове године износила је 24,8 милиона марака, што је за око седам одсто више у односу на остварену премију у истом периоду лани.

У овој осигуравајућој кући очекују раст и до 12 одсто до краја године.

- На одличне пословне резултате у највећој мјери утиче пословање које је усмјерено према осигураницима и њиховим потребама, ефикасном исплатом штете те едукованим и професионалним кадром, који је увијек на услузи. Најбољи показатељ одговорног пословања према осигураницима је и висина исплаћене штете, која је за 2021. годину износила нешто више од 7,4 милиона КМ уз 100 одсто исплаћених од укупно обрађених одштетних захтјева - наводе у “Аури”.

Признања за најбоље резултате

Поводом прославе уручена су признања запосленима који су десет година дио “Аура” тима, као и колегама у продајној мрежи, који су својим трудом и истрајношћу постигли значајне резултате.

- Да је ово исправан пут не показују само наши пословни успјеси, него и наши запослени, који својим залагањем јачају нашу позицију на тржишту и доприносе развоју здравог пословног окружења - рекао је директор “Осигурања Аура” Раденко Вујић.

За десет година преданог труда и рада награђене су раднице Радана Ђикић, Бојана Јарић и Бориславка Ковачевић те радници Младен Слијепчевић, Бранислав Костадиновић, Синиша Липић, Мирослав Деспет и Александар Шаренац.

Награде и признања за изузетан допринос у раду у овој години додијељени су по регијама, а добитници у зеничкој регији су Јелена Видовић, Емилија Кубат, Белкиса Обралић, Амела Мухаремовић и Амела Машетић.

У регији Тузла награде и признање уручени су Везири Бркић, Есаду Бајрићу, Азри Снагић, Мариу Дугоњићу, Џенану Имамовићу те агенцијама “Erste” и “One”. Џениса Захирагић и Седин Гушић награђени су у регији Сарајево, док су у бихаћкој регији признања и награде додијељени Марији Ступар и Милани Шобат. У мостарској регији награђен је Душко Савић, а у бањалучкој Милан Гајић, Станислав Кнежевић и Бранимир Предић.

Сарадња

Комплетну услугу усмјерену на систем све на једном мјесту и доступност клијентима 24 часа у “Осигурању Аура” омогућили су захваљујући сарадњи са партнерским компанијама. “АЦ Ауто Алфа”, која се бави првенствено услугама техничког прегледа. Ту је и Микрокредитно друштво “Аурис”, које “Ауриним” клијентима омогућава плаћање услуге регистрације возила на рате.

Када је у питању регија Приједор награда је припала Младену Слијепчевићу, а у добојској Мили Илићу, Гордани Ђукић, Младену Шљивићу те Срђану Зељићу. Награде и признања у регији Градишка добили су Предраг Утјешановић, Дарко Јотановић и Младен Ђурђевић, а у рогатичкој Горан Алексић и Томо Вуковић. У требињској регији награда је припала Александри Јокић и Миљану Таминџији.

За најбољи пласман новог производа, осигурања стеченог бонуса, награђени су тузланска и бањалучка регија, а за најбољи појединачни пласман новог производа награђени су Едис Захировић и Горан Поповић.

У “Аури” истичу да су поносни и на успјешно реализован програм запошљавања младих у статусу приправника у сарадњи са Заводом за запошљавање РС, који ће управо код њих стећи своја прва радна искуства.

Планови за будућност амбициозни, али оствариви

Поред повећања тржишног учешћа у свим видовима осигурања, проширења и јачања продајне мреже, улагање у образовање и обуку младих и талентованих људи императив је “Аура осигурања”.

- Улагањем у образовање и усавршавање наших запослених улажемо у будућност. Сматрамо да само стручан кадар може обезбиједити најквалитетнију услугу нашим осигураницима. Наш највећи успјех је задовољан клијент, те се овим путем захваљујемо на указаном повјерењу а колегама и сарадницима честитамо на постигнутим резултатима - истакао је директор „Осигурања Аура” Раденко Вујић.

Заједно увијек можемо више. Нека Вас чува Ваша Аура.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана