Од 21. децембра УНА почиње са емитовањем телевизија какву регион заслужује

PR
Од 21. децембра УНА почиње са емитовањем телевизија какву регион заслужује

БАЊАЛУКА - Од уторка, 21. децембра, гледаоце у региону очекује јединствен концепт регионалне телевизије УНА, сјајан програм, врхунски продукцијски стандарди и највеће звијезде.

Спектакуларна музичка такмичења, невиђене вечерње и дневне ток шоу емисије, узбудљиви ријалити програми, поуздани информативни и документарни садржај, врхунске серије, филмови и квизови - у БиХ, Србију, Хрватску, Македонију и Црну Гору стиже јединствен доживљај телевизијског садржаја. Имајући у виду амбициозан план и изузетно захтјевне техничко-продукционе формате, УНА пажљиво и детаљно приступа реализацији свјетских шоу програма, који ће лагано улазити у програмски репертоар ове станице. Стога ће УНА од 21. децембра постепено уводити своје адуте који ће засијати пуним сјајем од почетка наредне године и који ће публику оставити без даха.

Легендарног Хариса Џиновића упознаћемо у потпуно другачијем свјетлу, као и неке од најпопуларнијих глумаца млађе генерације, Сементу Рајхард, Ању Мит и харизматичног Андрију Кузмановића, чији ће забавни формати постати неизоставни дио ваших домова. Шармантна Дејана Росуљаш одушевиће гледаоце у новом и несвакидашњем формату, који ће гледаоци пратити у даху.

У тиму телевизије УНА гледаћемо и највеће звијезде из региона, сјајну Ивану Параџиковић, експерта за истраживачко новинарство. Најважније информације и актуелности из земље и свијета свакодневно ће преносити реномирани професионалци Маида Бургић и Тамара Трговчевић. Популарни водитељ Франо Риђан, атрактивна Маја Бајамић и симпатични глумац Стефан Бундало такође су дио поставе телевизије УНА. Поред наведених екипи ће се придружити још многа велика имена из читавог региона, која ће овој мултимедијалној платформи обезбиједити највишу позицију на шареноликом медијском небу. Квалитет ће бити симбол ове телевизије, а њен темељ је постављан мјесецима да би гледаоци широм региона добили најбоље од најбољег. Иза овог захтјевног и изузетно сложеног пројекта стоји тим од пет стотина највећих медијских професионалаца из читавог региона, који су своју каријеру градили у најутицајнијим свјетским и регионалним медијским кућама.

Пројекат се заснива на најсавременијим дигиталним технологијама и укључује телевизију високе резолуције, децентрализовано управљање продукцијским ресурсима путем хипербрзих оптичких веза и најсавременије студијске продукцијске технике с даљински контролисаним и роботизованим камерама. Посебна пажња посвећена је до сада у свијету невиђеном степену имплементације виртуелне реалности (VR) у продукцији живог ТВ програма с најновијим дизајнерским и техничким рјешењима која ће се остваривати из четири виртуелна студија у Београду, Загребу, Бањалуци и Сарајеву. За потребе снимања изузетно захтјевних шоу програма УНА посједује и два велика студија у Београду и Загребу.

УНА представља револуционарни искорак, када је ријеч о иновацијама и програмском садржају, и засигурно је један од највећих и најкомплекснијих подухвата који су у скорије вријеме спроведени на регионалној медијској сцени.

Емитери

Програм телевизије УНА налази се у понуди већине кабловских оператера у БиХ.

Такође, УНА може бити праћена и путем специјално креиране смарт ТВ апликације (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) , коју гледаоци могу инсталирати на својим ТВ уређајима. Иза ове јединствене регионалне медијске платформе налазе се “Foundcenter Investment GmbH ” из Берлина и компанија “Infinity Media ” из БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана