Обрадујете вољену даму вриједним поклоном - Искористите осмомартовску акцију компаније M:telи попусте до 100 КМ

M:tel
Обрадујете вољену даму вриједним поклоном - Искористите осмомартовску акцију компаније M:telи попусте до 100 КМ

Компанија M:tel припремила је одличне попусте на одабране уређаје. Изненадите вољену даму паметним сатом, Foreo уређајем или GоPro камером.

Савршени баланс умјетности и технологије, паметни сатови су асистенти при свакодневним активностима и неизоставни геџети који прате најновију моду и дизајн. Ову врхунску технологију која прати ваше активности и брине о вашем здрављу потражите у M:tel понуди јер вас Samsung, Huawei, Realme и Xiaomi модели чекају са попустом од 50 КМ.

Са попустом од 100 КМ, пронађите Foreo паметне уређаје за његу лица. Foreo Luna 2 чисти лице и пружа анти-аге његу коже, а Foreo UFO 1 је паметна маска за лице која даје потпуни третман у 90 секунди.

GoPro камера је постала синоним за снимање у покрету, снимање адреналинских спортова и авантура, а верзија GoPro HERO 9 Black је поставила нове стандарде за снимање динамичних сцена и донијела значајна побољшања у готово сваком аспекту.  А сада је овај уређај са попустом од 100 КМ.

Наравно, поклоном можете обрадовати и сами себе, а ова понуда важи од 2. до 16. Марта 2022. године.

Више информација о овој M:tel понуди потражите у најближем M:te lпродајном мјесту или бесплатним позивом на 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана