Нови визуелни идентитет компаније Блицнет

PR
Нови визуелни идентитет компаније Блицнет

Телеком компанија Блицнет усвојила је нови модерни визуелни идентитет са којим ће даље комуницирати на тржишту. Уз већ свима добро познато име, на свим средствима са којима компанија Блицнет комуницира са корисницима и другим јавностима појавиће се нови графички приказ логотипа.

Нови редизајнирани лого компаније Блицнет састоји се из два дијела: типографског дијела исписа назива “блицнет” и графичког дијела који се састоји од низа тачака које чине јединствену цјелину. У симболичном смислу низ тачака који је представљен динамичним полукружним покретом представља комуникациону мрежу података и корисника.

 

Нови визуелни идентитет - лого, боје, типографију - Блицнет ће користити кроз различите видове представљања бренда у свакодневној комуникацији. Од web презентације, уједначеног изгледа продајних мјеста, рекламних материјала, возног парка па до свих других метода које служе за представљање компаније. 

Новости у вези новог визуелног и корпоративног идентитета прате и одличне новости у вези Блицнет услуга.

Наиме, програмска шема услуге дигиталне телевизије проширена је са врхунским садржајима два нова филмска канала Суперстар и Стар ТВ, а ускоро ће бити уврштени и Здравље ТВ, Балкан ТВ, РАС ТВ и Мелос ТВ канали.

У Блицнету корисници кабловског интернета уживају у до 50 одсто повећаним интернет брзинама на период од три мјесеца без додатне накнаде.

Акцијска понуда за Блицнет пакете са 50 одсто попуста на мјесечну претплату прва три мјесеца за одабрани пакет услуга на располагању је новим и постојећим корисницима.

Нови визуелни идентитет и садржајнији пакети услуга са одличним понудама пружиће снажну и јасну идентификацију са савременим начином пословања Блицнета и створити још јачи и препознатљивији бренд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана