Нови Nike модел - Air Max 200 доступан у Јувента Урбан шоповима широм БИХ

PR
Нови Nike модел - Air Max 200 доступан у Јувента Урбан шоповима широм БИХ

Још од 90-их, Air Max је дефинитивно један од најпопуларнијих модела патика.

Преко 30 година слава овог модела није јењавала, што због неприкосновене удобности коју пружа ваздушни ђон, али и захваљујући увијек одважном дизајну који нас никад не оставља равнодушним.

Air Max, одавно више није само патика. То је стил, правац и начин исказивања сопствене индивидуалности и урбаног и активног стила живота. Данас их воле и носе различите генерације - људи средњих година који су овим патикама остали вијерни још из свог тинејџерског периода, па до млађих генерација које су одушевљене култним статусом који овај модел носи са собом.

Nike је средином љета представио новог члана Air Max породице – Air Max 200. Овај модел представља комбинацију двије Nike иконе - Air Max 180 и Air Max 270.

 

Оно што је специфично јесте да овај модел пружа 200 процената више Air ђона од својих претходника због чега и претендује да освоји епитет најудобнијег Air Max модела до сада.

Пар је такође добио и лагани уложак од пјене, зарад цјелодневног комфора, као и гуму на спољном дијелу ђона, због побољшане издржљивости.

Од лансирања до данас, Nike је представио неколико варијанти, тј комбинација боја за овај модел патика. Све моделе  Air Max 200 можете пронаћи у Јувента Урбан шоповима широм БИХ. Списак локација радњи можете пронаћи овдје.

http://juventasport.com/locations

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана