Нови Addiko квиз знања – забавите се, тестирајте знање и освојите вриједне награде

PR
Нови Addiko квиз знања – забавите се, тестирајте знање и освојите вриједне награде

Шест вриједних награда спремно је за све оне који воле изазове знања и неријетко користе прилику да га тестирају. Грађани квиз могу да одиграју до 31. марта приступом на линк, а они који најбрже одговоре на питања, како кажу у Addiko банци Бања Лука, освајају дио наградног фонда укупне вриједности 2.400 КМ.

„Учесник који најбрже одговори на свих 10 постављених питања, осваја прву награду износа 800 КМ на Мастерцард препаид допуњивој картици. Другопласирани учесник са најбржим одговорима осваја 600 КМ на поменутој картици, а затим, трећепласирани осваја 400 КМ. Преостале три атрактивне награде на Mastercard prepaid допуњивој картици су износи од 300 КМ, 200 КМ и 100 КМ за учеснике који такође остваре сваки сљедећи најбољи резултат приликом учешћа.", изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Addiko Bank а.д. Бања Лука.

У овом врло једноставном и забавном квизу грађани могу да учествују укупно пет пута, те сви они који након првог играња квиза, подијеле пост Addiko квиза на свом Facebook профилу, за сваког додатног пријатеља који одигра Квиз кликом на линк објављеног Facebook, добијају још једну прилику да одиграју Addiko Квиз знања и постигну још бољи резултат, тачније имају прилику за четири додатне шансе за остварење што бољег резултата.

„Грађани су до сада заиста у великом броју учествовали у сваком квизу знања који смо организовали и не сумњамо да ће се одлично забавити и овога пута. Addiko банка Бања Лука им жели да забаву и срећу приликом провјере знања, а не сумњамо да ће вриједне награде отићи у праве руке.", закључила је Латиновић  

Више информација о наградном квизу и о правилима такође прочитајте на линку квиза, а по том провјерите колико брзо користите своје знање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана