Нова теренска возила за квалитетнији рад

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Зависно електродистрибутивно предузеће "Електро-Бијељина" је, с циљем реализације капиталних пројеката и што успјешнијих одговора на пословне изазове, набавило нова теренска и транспортна возила, чиме су створени адекватни услови за обављање рада на терену, рекао је Срни вршилац дужности директора овог предузећа Васо Арсеновић.

Арсеновић је навео да је ових дана набављено 15 теренских возила "лада нива", 12 теретних возила "кеди" и пет транспортних возила "газ".

"Вриједност набавке је 800.000 КМ. Сва набављена возила користићемо за рад екипа на терену, што ће значајно помоћи у реализацији свакодневних послова, као и капиталних изазова који су пред нама. Осим тога, набавка поменута 32 возила омогућиће отпис око 50 дотрајалих и амортизованих возила, тако да ће возни парк нашег предузећа, који је бројао 150 возила, бити смањен, што ће утицати и на смањење трошкова, сервисирања и одржавања возила, као и на умањење укупних трошкова пословања", рекао је Арсеновић.

Он је напоменуо да ће нова возила, с обзиром на то да су у плану значајне инвестиције у наредних неколико година на модернизацији мреже и објеката, те низа других пројеката, значајно допринијети у самој реализацији зацртаних планова.

"жЕлектро-Бијељинаж је у протекле двије године у набавку нових теренских и транспортних возила уложила око милион КМ, што аргументовано говори да се пуно пажње поклања стварању адекватних услова за рад на терену", истакао је Арсеновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана