Нова емисија Уна телевизије радним данима од 19 часова: Стижу “Градске приче”

УНА ТВ
Нова емисија Уна телевизије радним данима од 19 часова: Стижу “Градске приче”

БАЊАЛУКА - “Градске приче” су нови серијал Уна телевизије који биљежи непролазне приче из престонице и других дијелова Србије. Приче о становницима градова Србије и урбаном окружењу које их је таквим направило гледаћете од 27. марта биће на програму радним данима од 19 часова.

- Неко би рекао, требало је ово и раније да се догоди, али све долази у правом моменту у животу. Мени је требало тачно оволико километара у каријери да бих сада на прагу 40. године могла да кажем спремна сам да савесно и одговорно обављам уређивачку позицију, да разумем оног ко тражи причу и ствара причу. И не само то, већ и да  му максимално помогнем. Изузетно сам срећна због чињенице да заједно с екипом феноменалних људи и пре свега талентованих новинара, сваког дана стварам мало благо и искрено верујем да ћемо задобити и онај део аудиторијума који данас није пред телевизором - наводи дугогодишња новинарка и водитељка Јасна Ђуровић, која је једна од водитељки које ће да воде ову емисију.

Тијана Шкодрић, Сања Буљановић и Милијана Мићуновић такође ће гледаоце водити кроз градске улице својим причама.

- Овај град је свакодневно сведок великих, понекад лудих, али пре свега, занимљивих прича. Ми смо одлучили да их откријемо. Да зађемо у сваки ћошак Београда, али и целе Србије, како бисмо сазнали шта то градске улице крију - наводи Мићуновићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана