Нова емисија УНА телевизије “Између редова” - сутра од 20 сати

ПР
Нова емисија УНА телевизије “Између редова” - сутра од 20 сати

Да ли вјерујемо својим очима, ушима и ријечима? Одговор ћемо добити у новој емисији “Између редова” са познатим новинаром Александром Апостоловским, од 23. марта, сваког четвртка у 20 сати на Уна телевизији. Гости прве епизоде су Дарко Бајић и Небојша Човић.

Након добијања градске фреквенције од стране Регулаторног тијела за електронске медије (РЕМ), нова градска телевизија УНА стартовала је у понедјељак, 20. марта са богатом прољећном програмском шемом.

Нова друштвено – политичка, дебатна емисија Уна телевизије “Између редова” доноси оно што нам највише недостаје, да разумијемо актулене догађаје из правог угла односно да научимо да читамо између редова. 

Ново ТВ лице и водитељ Александар Апостоловски, познати новинар и колумниста листа „Политика”, у својој дебатној емисији на Уна телевизији, истраживаће и отварати питања која нам кроје судбину, постављати дневне вијести у шири и разумљивији контекст и са својим гостима отворено разговарати о промјенама у окружењу дајући нам нови увид у домаће и свјетске токове и догађаје. 

-Одувек ми се свиђала столица на којој седим. И позиција да питам, уместо да будем питан. Идеја је да као колумниста најутицанијег и најстаријег листа у овом делу Европе, пренесем дух Гутенберга на екране. Иако у Срби постоји много телевизија и има пуно галаме, у јавном простору као да влада ритуал ћутања. Гости емисије ће бити они који нам кроје судбину, они који се са том гардеробом носе, као и они који желе да буду нови шнајдери. Ексклузивни гости ће нам дати одговоре шта ће бити са њима, нама и Србијом. Толико за сада, нека нешто остане између редова - најављује Апостоловски.

Кроз емисије ћемо видјети суочавања и чути отворене разговоре између различитих политичких чинилаца, аналитичара, новинара, људи на позицијама и оних који свакодневно утичу на дешавања у нашем окружењу. 

Водитељ ће са гостима истраживати најзначајнији спектар актуелности - од међународне и унутрашње политике, економије, великих догађаја, па све до друштвених феномена. Укратко, све оно што окупира пажњу јавности у том тренутку.

Тема прве епизоде биће „Март у Срба” - о чему ће говорити редитељ Дарко Бајић и Небојша Човић. Март је мјесец који је у Србији увек доносио велике преврате, промене и трагичне догађаје - да ли смо у марту икад погријешили и можемо ли нешто од минулих мартова научити, сазнаћете у премијерној епизоди емисије „Између редова” у четвртак од 20 сати само на УНА ТВ.

Спремите се да заједно са Апостоловским читамо између редова. 

УНА ТЕЛЕВИЗИЈА доступна вам је у:

СРБИЈИ

На територији Београда - ГРАДСКА ТЕЛЕВИЗИЈА на позицији 11 et top box alotment Авала

MTS Iris (на позицији 125)

Supernova (на позицији 25)

Orion Telekom (на позицији 11)

BeotelNet (на позицији 11)

Yettel Hipernet (на позицији 14)

Sat Cable (на позицији 47)

KBC NET (на позицији 11)

NEXT  (на позицији 24)

JOTEL (на позицији 27) 

 

БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ  

MUX D дигиталног емитовања (на позицији 2)

MTEL (на позицији 22)

Supernova (на позицији 19)

HomeTV – Eronet (на позицији 30)

MAX TV  (на позицији 20)

WIRAC  (на позицији 22)

TERC KTV (на позицији 130)

MEDIASKY (на позицији 25)

AMBNET (на позицији 12)

СТОКИЋ КДС (Добој) (на позицији 24)

MISS KDS (Бихаћ) – (на позицији 158)

KTV E-G-E (на позицији 12)

DINNET (на позицији 30)

TXTV (на позицији 130)

Global IPTV (на позицији 9 у ФБиХ и позицији 4 у РС) 

ЦРНОЈ ГОРИ

MTEL ME (на позицији 112)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана