Нектар традиционално на регати Barcolana

PR
Нектар традиционално на регати Barcolana

Бањалучка пивара је, кроз свој најпознатији бренд „Нектар" пиво, већ четири године присутна на тржишту у Италији, а овог октобра је изнова била спонзор тамошње познате једриличарске регате Barcolana 51, која је одржана у недјељу, 13. октобра.

Током протеклих година, Бањалучка пивара се, у сарадњи са дистрибутером PAROVEL GROUP, успјешно позиционирала са својим  „Нектар" пивом на италијанском тржишту, тачније у регији "Friuli Venezia Giulia", а поред бројних градова може се наћи и у Трсту. Стога из ове компаније не крију задовољство што су успјели да одговоре на захтјеве вјерних љубитеља њиховог пива, али и што су поново у прилици да подрже ову велику манифестацију.

„Била нам је част поново бити дио једног овако великог и значајног догађаја, као што је једриличарска регата Barcolana 51, с обзиром да се ради о репрезентативној и надалеко познатој манифестацији. Један такав спектакуларан догађај окупља бројне успјешне појединце и колективе, а ми свакако желимо и константно настојимо бити дио таквих прича", истакли су из Бањалучке пиваре. 

Једриличарска регата Barcolana је догађај који се организује од 1969. године и представља најмасовнију регату на Медитерану. Томе у прилог говори податак да из године у годину, на регатном пољу укупне дужине 16 наутичких миља, окупља десетине хиљада једриличара. Истовремено, догађај пропрати више од 250.000 гледалаца.

Овај спектакуларни догађај се одржава сваке године у другој недјељи октобра, када се током 10 дана смјењују догађаји који претходе регати која се одржава у Трсту. Више информација о самом догађају можете пронаћи на web сајту: http://www.barcolana.it/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана