Нектар традиционално на регати Barcolana

PR
Нектар традиционално на регати Barcolana
Нектар традиционално на регати Barcolana

Бањалучка пивара је, кроз свој најпознатији бренд „Нектар" пиво, већ четири године присутна на тржишту у Италији, а овог октобра је изнова била спонзор тамошње познате једриличарске регате Barcolana 51, која је одржана у недјељу, 13. октобра.

Током протеклих година, Бањалучка пивара се, у сарадњи са дистрибутером PAROVEL GROUP, успјешно позиционирала са својим  „Нектар" пивом на италијанском тржишту, тачније у регији "Friuli Venezia Giulia", а поред бројних градова може се наћи и у Трсту. Стога из ове компаније не крију задовољство што су успјели да одговоре на захтјеве вјерних љубитеља њиховог пива, али и што су поново у прилици да подрже ову велику манифестацију.

„Била нам је част поново бити дио једног овако великог и значајног догађаја, као што је једриличарска регата Barcolana 51, с обзиром да се ради о репрезентативној и надалеко познатој манифестацији. Један такав спектакуларан догађај окупља бројне успјешне појединце и колективе, а ми свакако желимо и константно настојимо бити дио таквих прича", истакли су из Бањалучке пиваре. 

Једриличарска регата Barcolana је догађај који се организује од 1969. године и представља најмасовнију регату на Медитерану. Томе у прилог говори податак да из године у годину, на регатном пољу укупне дужине 16 наутичких миља, окупља десетине хиљада једриличара. Истовремено, догађај пропрати више од 250.000 гледалаца.

Овај спектакуларни догађај се одржава сваке године у другој недјељи октобра, када се током 10 дана смјењују догађаји који претходе регати која се одржава у Трсту. Више информација о самом догађају можете пронаћи на web сајту: http://www.barcolana.it/

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана