Не пропустите сјајну прилику: Региструј се данас и узми WWin бонус добродошлице

ПР
Foto: ПР

За нове кориснике који се ДАНАС региструју у пословницама у Републици Српској Wwin је спремио примамљив бонус.

Сви нови корисници на овим локацијама од WWin  кладионице  на поклони добиjају 15 ЕУР Бонус- Активан (Кеш новац остварен БОНУС-ом можете исплатити без услова – ОДМАХ) + 100 free спинова на игри Роман легион (новац остварен free спиновима одмах прелази на Кеш рачун).

Акција вриједи само за ДАНАС (Петак, 02. Децембар), па не пропустите ову сјајну прилику да постанете члан највеће онлајн кладионице у региону.

Wwin награђује: Освоји сваки дан Iphone 14, PS5 i 1000 EUR  бонуса

 

Довољно је рећи 29 Iphonea 14, 29 PS5 и 29.000 евра бонуса у само мјесец дана и све вам је јасно. То може само WWin!


Највећа регионална онлајн кладионица поновно награђује. Од 20. новембра до 8. децембра 2022. године сваки дан можете освојити вриједне награде.

Уплатом од минимално 5 КМ на свој кориснички рачун (wwin.com, wwin.ba.com) путем било које опције уплате (пословнице, Xbon, Abon, картица, Skrill, Neteller, Paysafe card) стичете право на учешће у наградној игри. Такође, минималном уплатом од 5 КМ у пословницама Wwin-а (Федерација БиХ, Република Српска) на све игре (спортско клађење, уживо клађење, бинго уживо, бинго, star dogs) стичете право на учешће у наградној игри. Wwinје спремио фантастичну понуду за СП у Катару, а уз cashback prematch и cashback live, ужитак је загарантован.

Најјачи домаћи betting бренд поклања само брендирано - сваки дан наши корисници ће освојити Iphone 14, PS5 и 1000 € БОНУСА (10 пута 100 евра бонуса).

 

 

CASHBACK PREMATCH И CASHBACK LIVE
 

Wwin награђује своје играче cashbackom (повратом новца) на одиграни bet (улог) у постотку од одиграног износа у одређеном временском раздобљу на

Искушајте срећу на новој Diplomattech платформи.

Нова платформа на Wwin омогућава Мега добитке са малим улогом.

Није немогуће да добијемо и првог милионера било у КМ или ЕУР валути, а за спорт и live омогућени су добици од 100.000 €, као и 200.000 € за системске добитке. Поред стандардних опција уплате и исплате (пословница, банка, xbon, abon, skrill, neteller,visa, master, maestro kartica, psc bon), увели смо и AIRCASH опцију уплате и исплате.

 

КОМБИНУЈ PREMATCH И LIVE ДОГАЂАЈЕ

Нова димензија клађења на Wwinu-у. Комбинујте PREMATCH И LIVE догађаје на истом листићу


 

Wwin се још давно сврстао уз велике и респектабилне домаће и стране фирме, као што су Turkish Airlines, Босналијек, Caiz Coin, ИГ Игман чије се рекламе налазе на ударној позицији на предњој страни дреса бх. премиjерлигаша и међу њима је уложио у највише клубова обзиром да је једино лого WWin-а нашао своје мјесто на предњој страни чак три премијерлигаша: ФК Слобода Тузла, ФК Леотар Требиње и НК Широки Бријег чиме је помагао чак 25% клубова првог ранга бх. фудбала и то као највећи спонзор, а што је ниво који ова кућа одржава већ годинама.

Лого Wwin краси дресове клубова у Босни и Херцеговини и у другим спортовима као и у нижим фудбалским лигама.

Вриједно је издвојити:Генерални спонзор КК Борац Бања Лука, који ће у наредне три сезоне носити име КК БОРАЦ WWin, КК Широки,, КК Младост Мркоњић Град, као и рукометне клубове РК Слога Горњи Вакуф/Ускопље, женски рукометни клуб Борац Бања Лука, РК Вележ Невесиње, женски одбојкашки клуб Леотар Требиње, мушки одбојкашки клуб Босна. У Првој фудбалској лиги Републике Српске ту је Козара из Градишке, Сутјеска из Фоче. У првој фудбалској лиги ФБИХ ту је НК ЈЕДИНСТВО из Бихаћа.

Кад је ријеч о малом фудбалу један клуб је у свој назив додао WWin. Ријеч је о клубу Слога WWin – Горњи Вакуф/Ускопље. Уз поменути клуб малог фудбала лого WWin је и на дресу МНК Херцеговина, као и КМФ Леотар из Требиња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана