Музичка манифестација биће одржана 3. марта: Најгламурознији „Оскар популарности“ до сада

PR
Музичка манифестација биће одржана 3. марта: Најгламурознији „Оскар популарности“ до сада

Музички догађај године, 23. по реду „Оскар популарности“ одржаће се 3. марта 2020. године у Спортској дворани “Борик” у Бањалуци, с почетком у 20 часова.

Регионална додјела музичких награда и ове године ће окупити најзначајније извођаче актуелних музичких жанрова. Најбољи  извођачи с простора бивше Југославије, окупљени на једном мјесту, уз врхунску продукцију звука и свјетла,обећавају одличну забаву.

-Захтјевну бањалучку публику навикли смо да почетком марта сваке године од нашег града правимо музички центар региона, уз најквалитетније и најпопуларније извођаче из године која је за нама. Сваки „Оскар“ је био нови продукцијски изазов.Ове године ћемо имати најљепшу сцену, што ће овогодишњу додјелу награда учинити најгламурознијом до сада – рекао је поводом одржавања ове традиционалне музичке манифестације директор Queen estrade и утемељитељ награде Зоран Ђурић.

Улазнице за „Оскар популарности“ по цијени од десет КМ могу се купити на продајним мјестима испред Робне куће “Боска” и на благајни Спортске дворане “Борик”. 

Додатне информације могу се добити на „Фејсбук“ страници Queen estradа или позивом на број телефона: 066 905 399.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана