"m:tel ":Снимање ТВ садржаја додатна функционалност IPTV-ја

ГС
"m:tel ":Снимање ТВ садржаја додатна функционалност IPTV-ја

БАЊАЛУКА- Услуга "снимање садржаја" је додатна функционалност IPTV -ја компаније " m:tel "која гледаоцима телевизије, односно корисницима, омогућава приступ напредним видео-услугама и подразумијева снимање ТВ садржаја по жељи и на захтјев корисника са одабраних канала, саопштено је из ове компаније.

Додају да ће сви који до 31. октобра постану корисници " m:tel " ТВ пакета или корисници који се одлуче за једну или више нових услуга моћи да уживају у најбољем ТВ садржају, уз најбољи интернет по 30 одсто нижој цијени прва три мјесеца и имаће прилику да потпуно бесплатно 24 мјесеца уживају у услузи "снимање садржаја".

Коришћењем услуге "снимање садржаја" путем ТВ водича могуће је заказати снимање програма који корисник не жели пропустити, односно како би све то једноставно могао погледати поново у вријеме када му то највише одговара.

Снимљени садржај може се гледати кад год и колико год пута корисник жели у року од годину дана или док га не обрише.

Из компаније "m:tel" наводе да снимање садржаја корисник може изабрати на 93 канала, а укупно вријеме трајања садржаја које сними максимално може бити 10 часова.

- Листу заказаних снимања и преглед снимљеног садржаја једноставно је пронаћи у главном менију. А снимљени садржај може се прегледати и путем "ТВ to go" апликације на таблету, лаптопу или рачунару - наводе у компанији "m:tel".

Више информација може се добити позивом на бесплатан кориснички сервис 0800-50-000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана