m:tel наставља ширење оптичке мреже

m:tel
m:tel наставља ширење оптичке мреже

Нова широкопојасна интернет технологија налази се на корак од сваког домаћинства, јер је компанија м:тел наставила да ради на изградњи оптичке мреже у свим градовима у Републици Српској.

Оптичка мрежа омогућава вишеструко повећање интернет брзина, бољи ниво квалитета услуга са сетом нових функција кроз могућност кориштења најсавременијих m:tel IPTV пакета, не само у већим градским центрима, него и у мањим мјестима и руралним срединама.

У поређењу са брзинама приступа интернету и квалитетом ТВ програма на које су корисници на овом тржишту навикли, можемо слободно рећи да је ријеч о револуционарно бољој технологији, омогућеној инвестирањем значајних средстава у приступну мрежу.

Наиме, у току је реализација планираних радова на пројекту изградње оптичке мреже широм Републике Српске. Радови на изградњи оптичке мреже започети су и успјешно се настављају у свим градовима, а најинтензивнији радови тренутно се одвијају у Теслићу, Броду, Модричи и Добоју, па ће тако и становници ових градова ускоро уживати у свим предностима које доноси ова најсавременија технологија.

Компанија м:тел је у свим сегментима технолошки доминантна, што је кључни разлог што је овај телеком оператер дугогодишњи тржишни лидер у РС и БиХ. Такође, континуирано инвестирање и улагање у техничке капацитете омогућава дугорочну стабилност и стварање предуслова за пружање врхунских услуга за што већи број корисника.

m:tel

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана