Mozzart подржао мисију удружења СОС дјечија села

PR
Mozzart подржао мисију удружења СОС дјечија села

Куповином честитики, које су осликали малишани, ова компанија дала је свој допринос циљу да 210 дјеце без родитељског старања има топли дом.

Компанија Mozzart прикључила се хуманој мисији удружења СОС дјечија села "Топли дом за свако дијете". Куповином честитики које су и осликали малишани, лидер у играма на срећу, дао је свој допринос циљу да 210 дјеце без родитељског старања има топли дом.

Пројекат имплементира Удружење СОС дјечија села Босна и Херцеговина, а најмлађима је могуће помоћи куповином честитки које су уз помоћ своје богате маште осликали. Аутентичне честитке са мотивима ирваса, породице, Дједа Мраза и Сњешка Бијелића настале су комбинацијом отисака прстију, печата од кромпира, цртежа и контура.

Како би помогли креативним малишанима, компанија Mozzart одлучила се на куповину више од 650 честитики. Сва средства од куповине намјењена су обезбјеђивању услова да дјеца без родитељског старања дјетињство проведу у кругу СОС породице.

- Када нам се Удружење СОС дјечија села обратило писмом, у којем су нас упознали са проблемима са којима се суочавају дјеца без родитељског старања, брзо смо донијели одлуку да им помогнемо. Куповином честитки, које су управо најмлађи украсили, хтјели смо да покажемо да нам је важно да свако дијете буде срећно у свом дому - каже руководилац дирекције корпоративних послова компаније Mozzart, Селма Салкановић.

Лидер на пољу игара на срећу је у протеклом периоду, кроз бројне друштвено-одговорне акције, помагао удружења, организације и установе које се баве бригом о најмлађима. Из компаније Mozzart поручују да ће настојати да и у наредном периоду помажу свима којима је помоћ потребна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана