Мozzart донирао средства болницама и грађанима у Зворнику и Бијељини

PR
Mozzartова донација болници у Зворнику
Foto: Mozzart | Mozzartова донација болници у Зворнику

Компанија Mozzart, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама, пензионерима и лицима која се налазе у стању социјалне потребе широм Републике Српске.

Након донација усмјерених здравственим установама и установама за подршку грађанима у стању социјалне потребе у Бањој Луци, Приједору, Градишци и Добоју, компанија Mozzart је донирала по 10.000 КМ болницама у Зворнику и Бијељини, као и по 5.000 КМ за набавку пакета помоћи Центру за социјални рад у оба наведена града. Укупно 30.000 конвертибилних марака усмјерено је градовима Зворник и Бијељина, што заједно са осталим градовима у Републици Српској износи 150.000 КМ упућених установама и грађанима као подстицај у борби против ширења болести Covid-19.

Mozzart волонтери и пакети помоћи

„У изазовним временима, оваква подршка је више него добродошла. Компанија Mozzart је показала своју друштвену одговорност, а ово је тренутак у којем је таква особина изузетно потребна. Ми смо позитивно изненађени и јако захвални на овој донацији, добро ће нам доћи и надамо се да ће се друге компаније придружити Mozzartу у помоћи коју пружају здравственим установама. Заиста, велико хвала...” поручио је господин Иван Поповић, директор болнице у Зворнику.

Донација Центру за социјални рад Зворник

Поред донације Центру за социјални рад у Зворнику, Mozzartови волонтери су се укључили и у подјелу 200 пакета помоћи лицима у стању социјалне потребе и пензионерима.

Подјела донација грађанима

У акцији им се придружио и кик-боксер Никола Дробњак, вишеструки првак Републике Српске и Босне и Херцеговине, који је заједно са Mozzartовим волонтерима обилазио грађане којима је помоћ неопходна.

Mozzart Дробњак теам

Идентичну добродошлицу Mozzartовим донацијама исказали су и у Бијељини, гдје је подршка болници „Свети апостол Лука” и Центру за социјални рад Бијељина дошла као још један подстицај и помоћ у борби против новог корона вируса. Нарочито наглашавају, у обје установе, да поздрављају овакву врсту активности и да се надају да ће Mozzartова акција подстакнути што већи број компанија да изађу у сусрет здравственим радницима и грађанима којима је помоћ најпотребнија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана