„Molson Coors Business Academy" поново пружа могућност бесплатног усавршавања младима у БиХ

Г.С.
„Molson Coors Business Academy" поново пружа могућност бесплатног усавршавања младима у БиХ

Jедна од најуспјешнијих компанија на нашем тржишту, свјетски лидер у пиварској индустрији, Molson Coors и ове године у сарадњи са Центром за развој каријере, организује бесплатну „Molson Coors Business Academy". Академија ће се одржати онлине путем Zoomплатформе 19. новембра 2022. године, а пријаве су отворене за све пунољетне младе људе из БиХ.

„Molson Coors Business Academy" је одлична прилика за све младе да науче нешто више о маркетингу, пројектном менаџменту и развоју пословних идеја, те да чују инспиративне приче успјешних предузетника и менаџера великих компанија. Академија се састоји од низа практичних радионица, које ће бити стављене у контекст европске и свјетске економије и развоја. Неке од тема које ће бити представљене су: Пројектни менаџмент у финансијском сектору; Како развити добру идеју?; Шта је то добра комуникациона стратегија?; Како формирати праве цијене производа и услуга?

Циљ Академије је да младим људима омогући стицање знања, која се не стичу формалним образовањем, те их подстакнути на предузетнишво и лични и пословни развој. Сви учесници ће бити у прилици да послушају сјајне предаваче са домаћим и међународним искуством, а они су: др Мандy Терц, извршна директорица МЕРИП-а из Чикага и алумниста универзитета Princeton (основне студије), Харвард (мастер студије) и Мичиген (докторске студије), која је дугодишњи руководилац и предавачица на различитим високошколским установама у САД-у; Јадранка Драгичевић, менаџерка услуга за излагаче у Метро конгресном центру у Торонту, чији је истраживачки и радни фокус на крајњем потрошачу; Растко Голубовић, менаџер цијена, прихода и пословне интелигенције, Molson Coors  Србија, који ће полазнике научити како продавати праве производе, по правим цијенама, на правим позицијама, правим потрошачима; Игор Мишић, виши асистент и члан Управног одбора Премиум осигурања Бања Лука, који ће говорити о развоју и управљању пројектима у финансијском сектору; Тихана Тодић, креативна предузетница и власница бренда Treehana, која ће подијелити причу о томе како је од дјечије игре успјела развити препознатљиви бренд.

„Molson Coors Business Academy" је посебно корисна за будуће учеснике Ожујско и Јелен Business Case Challenge -а, али је отворена и за све остале младе људе који су жељни знања и усавршавања. Учешће на академији је потпуно бесплатно, чиме је компанија Molson Coors  још једном показала своју друштвену ангажованост и спремност да помогне развоју младих генерација.

Сви заинтересовани за учешће на Академији, могу се пријавити  данас слањем е-маила са својим именом и презименом и називом факултета (уколико студирају) на [email protected]. Учесници који одслушају Академију добијају цертификате о учешћу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана