Мој m:tel – На брз и једноставан начин пратите и уређујте своје m:tel услуге

M:tel
Мој m:tel – На брз и једноставан начин пратите и уређујте своје m:tel услуге

Желите ли на брз и једноставан начин да пратите и уређујете своје услуге?

Потребна вам је нова m:tel услуга, без одласка до m:tel продајног мјеста?

За вас је онда право мјесто адреса moj.mtel.ba. Регистрација је једноставна - уносом мобилног броја или података са рачуна.

Уз Мој m:tel портал ћете бити информисани о најновијим актуелностима из m:tel понуде, на вријеме обавијештени о свим промјенама на вашем претплатничком рачуну, а у сваком тренутку моћи ћете да завирите у своју мјесечну потрошњу, тренутно стање допуне, купите тарифну опцију, укључите или искључите додатну услугу, убрзате своју интернет конекцију, активирате додатне ТВ пакете, пријавите се за електронску доставу рачуна или поднесете све потребне захтјеве путем само пар кликова. Ту је и секција корисничке подршке у којој можете брзо рјешити проблем који имате, а подржане су све врсте m:tel услуга за резиденцијалне кориснике: претплата и допуна бројеви, интегрисане услуге, м:сат, фиксна телефонија, итд.

Уколико се још увијек нисте пријавили на свој персонализовани m:tel кутак, учините то већ данас јер ће вам процес регистрације однијети само пар минута времена, а дугорочно донијети мноштво предности и уштеду времена.

Ако, волите организованост, прегледност и једноставност, те сматрате да су то кључне карактеристике које вам помажу у свакодневним активностима, доприносе уштеди времена и бољој продуктивности, онда свакако у интернет претраживач унесите адресу moj.mtel.ba или преузмите апликацију путем Google, односно Аpple продавнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана