Моцартов “ауди” отишао у Добој

PR
Моцартов “ауди” отишао у Добој

Мирјана Делић из Добоја побједница је наградне игре “Погоди највећу квоту” коју је организовала кладионица “Моцарт”, а представници ове компаније уручили су јој кључеве “аудија”.

Поносна власница спортског четвороточкаша зарадила је награду 14. децембра када је саставила тикет и погодила коефицијент 4.478, те у фото-финишу престигла играча из Новог Града. Мирјана је сваког дана током наградне игре заједно са својим супругом намјенски састављала тикет како би освојила аутомобил и упорност јој се исплатила. Баш кад се чинило да наде више нема, посљедњег дана наградне игре, одигравши онлајн тикет, посрећило јој се.

- Била сам шокирана. Још не могу да вјерујем да сам освојила аутомобил. Циљано сам играла тикете, али смо, некако, супруг и ја то више радили као хоби. Нисмо били баш свјесни да ће награда завршити код нас. Тренутак кад смо повјеровали да ипак можемо бити добитници био је када смо прошли све квоте, а остала је само још једна незавршена. Паника ме је ухватила када је Валенсија повела, а ми смо играли да ће бити неријешено. Међутим, пар минута касније знали смо да је то - то. Не могу вам описати колико сам срећна - са осмијехом на лицу прича Мирјана.

“Моцартову” наградну игру, која је трајала од 16. новембра до 15. децембра, дефинитивно су обиљежиле жене које су заузеле водеће двије позиције у наградној игри. Другопласирана Радмила Танасић из Новог Града са погођеном квотом од 3.337 уживаће у скутеру “пежо кизби 50”, док ће трећепласирани Бранко Софренић из Бијељине и убудуће моћи да игра онлајн тикете путем смарт телефона “самсунг галакси С9 плус”. Компанија је наградила и добитнике на сваком уплатно-исплатном мјесту и засебно на сајту и њима су уручени бицикли, ручни сатови и спортски пакети које је за њих припремила компанија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана