МЈЕСЕЦ ХУМАНОСТИ У MOZZARTU: Хуманитарни тикети обрадовали установе широм земље

PR
МЈЕСЕЦ ХУМАНОСТИ У MOZZARTU: Хуманитарни тикети обрадовали установе широм земље

У протеклих мјесец дана донирано 4.861,00 КМ у племенитој акцији у којој познате личности састављају тикете и потенцијални добитак донирају установама или удружењима у Босни и Херцеговини

У оквиру друштвено одговорне акције компаније Mozzart „Хуманитарни тикет у подне”, осморо познатих кладилаца је у марту и априлу било успјешно у прогнозирању исхода спортских мечева и своје добитке усмјерило ка хуманитарним организацијама и установама којима је помоћ пријеко потребна.

Акција ове компаније и племенити кладиоци помогли су и обрадовали Градску организацију Црвени крст Бања Лука, Дом за старија лица Приједор, Дом за стара лица Бардача Србац, Геронтолошки центар Бања Лука, Међународни форум солидарности Добој, Удружење прараплегичара обољелих од дјечије парализе и осталих тјелесних инвалида Приједор, Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност” Дервента, као и Центар за образовање, васпитање и рехабилитацију слушања и говора Бања Лука.

Бивши кошаркаш Дејан Мишковић, тренер Зоран Вишић, фудбалер Урош Секулић, глумац Александар Срећковић, кошаркаш Никола Мишковић, бивши кошаркаш Љубиша Стојановић, новинар Милош Лазић и тренер Фарук Хаџибеговић доказали су своје фудбалско знање и освојили укупно 4.861,00 КМ.

Хамзалија Окановић, директорица Међународног форума солидарности, каже да компанија Mozzart својим хуманитарним радом даје снажан позитиван примјер како свако, у складу са својим могућностима, може утицати на буђење свјести јавности о проблемима и потребама најрањивијих група нашег друштва.

- Цијенећи Mozzart као изузетно важног члана целокупне привреде у нашој земљи, желимо да захвалимо и истакнемо задовољство што је нашу организицију препознао као потенцијалног добитника. Сретни смо што у Босни и Херцеговини постоји друштвено одговорна компанија која и на овакав начин пружа подршку организацијама као што је наша. Међународни форум солидарности – Еммаус – основан је с циљем пружања помоћи најугроженијим категоријама становништва и хвала на сретној руци и господину Дејана Мишковићу, који је одиграо хуманитарни тикет који се испоставио сретним за нашу организацију и кориснике, рекла је Окановићева.

 

Помоћ компаније Mozzart је посредством ове акције у Србији стигла на више од 70 адреса, а крајем 2017. године хуманитарни караван стигао је и до нас. У акцији која је до сада угостила неколико стотина познатих личности, MOZZART сваког дана обезбјеђује улог од 50 конвертибилних марака за састављање хуманитарних тикета, а евентуални добитак се усмјерава ка организацијама и установама у Босни и Херцеговини.

- Поносни смо што акција „Хуманитарни тикет у подне” усрећује широм Босне и Херцеговине. Као регионални лидер у својој области, бригу о друштвеној заједници стављамо на сам врх својих приоритета, због чега су племенити тикети компаније Mozzart крајем 2017. године превазишли границе Србије и стигли код нас. До сада је 169 познатих кладилаца саставило добитне тикете са сјајним добицима, а ми ћемо наставити да дјеци, старима, болеснима и осталима којима је помоћ неопходна доказујемо да нису заборављени, истакла је Тамара Кантар, директор Маркетинг сектора компаније Mozzart.

У оквиру једне од многобројних друштвено одговорних акција компаније Mozzart „Хуманитарни тикет у подне”, која траје дуже од двије године, досад је донирано укупно 18.704,00 КМ, за више од 30 удружења и установа.

Подршка локалној заједници, спорту, болеснима…

Mozzart је до сада у оквиру акције „Сто терена за једну игру” обновио два терена у Бањој Луци и Добоју, подржава и спортске клубове, удружења обољелих, домове за старија лица, заводе... Кроз своје друштвено одговорно пословање ова компанија већ годинама уназад на донације и спонзорства усмјерава значајна средства.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана