Љетна понуда у ЗTЦ “Бања Врућица” Богат садржај и повољне цијене рецепт за одмор у срцу природе

ПР
Љетна понуда у ЗTЦ “Бања Врућица” Богат садржај и повољне цијене рецепт за одмор у срцу природе

ТЕСЛИЋ - Здравствено-туристички центар “Бања Врућица” у Теслићу припремио је прегршт сјајних понуда за све госте који одлуче да ово љето проведу у срцу природе.

Акцијски пакети, отворени комплекс базена, реновирано етно-село и промотивне цијене здравствених програма, само су дио богате понуде намијењене свим генерацијама.

- Као и свако љето до сада, и овога пута потрудили смо се да осмислимо љетне аранжмане по мјери наших гостију. Повољне цијене, богат садржај и одличан смјештај права су комбинација за савршен одмор. Цијена љетних пакета за два полупансиона са додатним садржајима износи 179 КМ по особи, а за пет полупансиона 419 КМ. Ови пакети укључују коришћење затвореног и отворених базена, фитнеса, свакодневни аеробик у води, коришћење грин спа оазе, док петодневни аранжман укључује још и масажу и додатне попусте на велнес услуге - појаснила је Милијана Керић из Службе маркетинга и продаје “Бање Врућице”.

Додала је да се отворени базенски комплекс овог здравствено-туристичког центра простире на 5.000 квадрата и нуди несвакидашњи доживљај купања у природном окружењу.

Осим тога, истакла је Керићева, посједују рекреативни и хидромасажни базен површине 700 квадрата, те угоститељску терасу бара “Оаза” за уживање у љетним специјалитетима.

Посебна новина у “Бањи Врућици” овога љета је реновирано етно-село “Усора”, које је 18 километара удаљено од комплекса хотела.

- Етно-село “Усора” у новом руху очекује све своје госте и посјетиоце. У нашем етно-селу тренутно највеће интересовање влада за модернизоване отворене базене који се налазе на самој обали ријеке Усоре и право мјесто су за освјежење и уживање у љетним данима. Поред тога, ресторан нашег етно-села нуди посебну понуду домаћих, аутохтоних јела од најквалитетнијих намирница које набављамо од локалног становништва. Јела спремљена по традиционалним рецептима право су освјежење наше гастрономске понуде и за њима влада велико интересовање - казала је Керићева.

Капацитети етно-села

Милијана Керић је истакла да етно-село “Усора” располаже са 14 лежаја, који су распоређени у шест соба уређених у етно-стилу, уз занимљиву комбинацију дрвета и камена. Додала је да су све собе опремљене купатилом, телевизором и интернетом, тако да гости у току боравка у потпуности могу уживати у свом одмору.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана