Куповином OnePlus телефона учествујте у наградној игри компаније m:tel: „Телефон узми, ауто преузми"

M:tel
Куповином OnePlus телефона учествујте у наградној игри компаније m:tel: „Телефон узми, ауто преузми"

Компанија m:tel је недавно у сарадњи са компанијом Comtrade Solution Engineering и брендом OnePlus покренула нову наградну игру под називом "Телефон узми, ауто преузми".

Наградна игра је намијењена кориснцима компаније са пребивалиштем на територији Републике Српске који у периоду од 24.12.2021. до 24.02.2022. године купе један од OnePlus телефона из m:tel понуде и споје га са неком од популарних Претплата тарифа.

Учеснике очекује веома вриједна главна награда - аутомобил Цитроен Ц3, али и телефон OnePlus 9 Pro, те три OnePlus Word CE телефона.

Бренд OnePlus је првенствено постао познат по својим водећим моделима који нуде врхунске карактеристике и спецификације по нешто нижим цијенама него њихови конкуренти на тржишту. Стога, уколико у наредном периоду треба да промијените телефон, нека ваш избор буде баш OnePlus, и можда баш ви будете срећни добитник и освојите једну од вриједних награда.

Извлачење награда биће организовано 25.02.2022. године у директном преносу на програму РТРС-а. Више детаља као и правила наградне игре „Телефон узми, ауто преузми" потражите на www.mtel.ba или позовите m:tel контакт центар на 0 800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана