Комуникација без ограничења уз “Претплату плус”

М. Л.
Комуникација без ограничења уз “Претплату плус”

Бањалука - “Претплата плус” је назив нове “м:тел” тарифе у постпејд мобилној телефонији која корисницима пружа комуникацију без ограничења за цијену мјесечне претплате коју сами одаберу.

У “м:телу” истичу да у оквиру ове тарифе корисници могу изабрати различите тарифне моделе са различитим мјесечним претплатама, цијенама позива за поједине дестинације и припадајуће бонусе минута, СМС-ова и мобилног интернета.

- Предности постпејд “Претплата” модела у односу на припејд услугу су бројне, а најважније је то што као “Претплата” корисник добијате невјероватне бонусе и то сваког мјесеца, неограничени интернет, али и посебне понуде за услуге роминга, те могућност куповине најатрактивнијих модела телефона по знатно нижим цијенама и на мјесечне рате без камате - навели су у “м:телу”.

Додају да корисници који одаберу неку од постпејд “Претплата плус” тарифа са бонусима за неограничену комуникацију и споје је са једним од “тесла” телефона из богате “м:тел” понуде директно постају учесници наградне игре “м:тел + Тесла = шанса за поло”.

- Наградна игра траје до 30. октобра 2018. године, а главна награда је “Фолксвагенов” модел аутомобила “Polo Beats Edition”. Друга награда је новогодишње путовање за двоје уз поклон бон од 1.000 КМ на Уникредит мастеркард картици. Срећни корисници могу освојити и “тесла” телевизоре, али и одличне “тесла” 9.2 паметне телефоне - навели су у “м:телу”.

Додају да корисници ове тарифе имају могућност да допуне припејд рачун другог корисника, као и могућност укључења једног пријатељ броја, према којем су позиви бесплатни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана