Компанија "m:tel" подржава Народном позориште РС

ГС
Компанија "m:tel" подржава Народном позориште РС

БАЊАЛУКА- Компанија "m:tel" саопштила је да ће наставити да подржава праве вриједности, као један од предуслова за квалитетан живот цијелог друштва, па тако и Народно позориште Републике Српске, са којим годинама заснива однос на поштовању, саопштено је из ове компаније.

"М:tel"традиционално подржава рад овог позоришта, али и одржавање манифестације Театар фест "Петар Кочић".

У саопштењу је наведено да девет деценија трајања и доказани квалитет једног театра, какав је Народно позориште Републике Српске, говори о његовом немјерљивом значају у развоју културе Српске.

Портпарол "m:tel" Милица Кондић је у име компаније честитала 90. рођендан Народном позоришту Републике Српске.

- Надам се да ће у годинама које су пред нама ово узајамно поштовање и одличан однос који смо годинама градили бити само још бољи и квалитетнији - рекла је Кондићева.

Из "m:telа" додају да је представа "Дервиш и смрт", чија је премијера заказана за сутра, пројекат који је јединствен и за овај национални театар од посебног значаја.

- Кроз године, "m:tel" је, улажући, између осталог, у културу и културна дешавања у цијелој Српској и БиХ, стекао репутацију компаније која своју друштвену одговорност заиста схвата као темељ на којем почива њен однос са заједницом у којој послује - наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана