Компанија м:тел на пословном форуму у организацији Привредне коморе Републике Српске

m:tel
Компанија м:тел на пословном форуму у организацији Привредне коморе Републике Српске

Унапређење привредне сарадње у оквиру специјалних паралелних односа Српске и Србије било је тема пословног форума Република Српска – Србија, који је одржан у Бањалуци 07. 12.2018. године, у организацији Привредне коморе РС.

Након пленарног дијела презентовани су потенцијали за улагање у локалне самоуправе, потенцијали привредне сарадње Српске и Србије, а представници Привредне коморе Србије презентовали су улогу ове коморе у дуалном образовању.

У оквиру форума одржана је и панел дискусија „Предности Споразума о специјалним паралелним односима у функцији развоја привредних односа Српске и Србије”, у којем је учествовала и Јасмина Лопичић, извршни директор за финансије компаније м:тел. Она је у свом излагању између осталог истакла да је компанија м:тел осим што нуди најсавременије услуге и опрему, неко ко се интензивно бави и изградњом инфраструктуре и њеном модернизацијом. “Константним инвестирањем у развој телекомуникационе  инфраструктуре  и ИТ сектор, м:тел наставља да ствара предуслове за бољи привредни амбијент, али и развој најсавременијих облика електронског пословања.”

А поред великих улагања, компанија м:тел поносна је и на многобројне друштвено одговорне пројекте.

“Поносна сам  јер управо м:тел својим примером неретко мотивише друге компаније да улажу и у оне области које нису њихов основни бизнис, чиме се јача не само привреда, него друштво уопште” истакла је Лопичић.

У панел дискусији осим изршног директора за финансије компаније м:тел, Јасмине Лопичић, учествовали су и: Андреј Младеновић, помоћник градоначелника Београда, Зоран Талић, предсједник скупштине града Бањалука, Марио Милановић, директор градске развојне агенције Бањалука – ЦИДЕА, Милан Маличевић из Регионалне развојне агенције Панонрег из Суботице, те Душан Мијатовић, члан управе за механичке послове ЕЛНОС групе.

 

 

м:телимате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана