Компанија "m:tel": Изаберите идеалан поклон за предстојеће празнике

ГС
Компанија "m:tel": Изаберите идеалан поклон за предстојеће празнике

БАЊАЛУКА - Крај године је вријеме у којем се радујемо заједничким тренуцима мира, љубави и топлине које ћемо провести са породицом, а веселимо се и даривању, па је компанија "m:tel" из своје понуде припремила неколико приједлога којима можете изненадити најближе или почастити себе пред надолазеће празнике.

- Из   "m:tel"   понуде изаберите паметни сат по вашој мјери а ми вам препоручујемо Huawei Watch GT2 Pro у класичној или спортској варијанти за мушкарце или Huawei Watch GT2 намијењен њежнијем полу.

Ови модели представљају савршени баланс умјетности и технологије, дизајнирани су да се прилагоде вашем стилу али и да буду ваш вјерни пратилац при свакодневним активностима. Осим тачног времена, паметни сатови надопуњују могућности вашег паметног телефона, прате ваше активности и брину о вашем здрављу – истакли су у овој компанији.

Додају да зимско вријеме може бити испуњено динамичним спортским активностима, попут скијања, а да за све оне жељне авантура препоручују најновији модел GoPro акционе камере GoPro HERO 9 Black која је поставила нове стандарде за снимање динамичних сцена.

-  Овај модел није ништа препустио случају . HERO 9 Black нуди више резолуције, више екрана и више забаве. Из богате "m:tel"понуде паметних телефона, препоручујемо правог шампиона средње категорије, Xiaomi Redmi Note 9 Pro који наставља традицију Редми серије да много тога нуди по веома повољној цијени. Овај модел карактерише невјероватна 64 MP Quad камера која је спремна за сваку ситуацију. Фотографишите попут професионалца, снимајте ултра детаљне фотографије или видео снимке 4К резолуције – истакли су у компанији.

Додају да они који изаберу Xiaomi Redmi Note 9 Pro телефон сигурно неће погријешити те да не треба заборавити да ће са њим и аутоматски учествовати у вриједној наградној игри: "m:tel" и Xiaomi – Изабери и побиједи.

Додају да уз "m:tel" понуду ни избор новог телевизора никад није био једноставнији.

- Препоручујемо вам Philips 55PUS7085 Smart телевизор који вам пружа најпопуларније ТВ технологије, укључујући 4К UHD, Андроид ТВ, Ambilight и биоскопску слику и звук. Више информација о уређајима из м:тел понуде потражите на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на број 0800 50 000 – саопштила је компанија "m:tel".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана