Кликните са Addikoм на прву – Узмите кредит 1.000 КМ, а вратите само 1.005 КМ

ПР
Кликните са Addikoм на прву – Узмите кредит 1.000 КМ, а вратите само 1.005 КМ

За грађане који имају потребу за брзим готовинским рјешењем, Addiko банка Бања Лука од сада има брзо, једноставно и повољно рјешење, односно готовински кредит износа од 300 КМ до 2.000КМ, са каматном стопом само 1%. Из Addiko банке Бања Лука додатно истичу да сви заинтересовани нови клијенти за понуду брзих готовинских кредита не морају да пренесу плату или пензију у Addiko банку Бања Лука, што додатно олакшава процес реализације кредита.

„Свјесни смо да увијек можемо да будемо бржи и једноставнији, те смо грађанима који брзо и једноставно требају новац, омогућили опцију да без преноса плате ии пензије у Addiko, добију брзо готовинско рјешење за износ од 300 КМ до 2.000 КМ, са каматном стопом 1%, уз рок отплате до двије године. Важно је такође нагласити да ова понуда важи за све нове клијенте Addiko банке Бања Лука."- изјавила је Милка Чађо, директор Одјела управљања ретаил производима у Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Чађо додаје да, осим у најближој Addiko пословници, за ову посебну понуду Addiko готовинског кредита, сви заинтересовани могу да аплицирају путем линка на web страници addiko-rs.ba.

„Након унесених података, заинтересовани клијент за само 3 минуте добија прелиминарно електронско одобрење траженог кредита, али и информацију о потребној документацији коју доставља уз само један долазак у најближу пословницу, након чега су тражена кредитна средства на рачуну клијента.", закључила је Чађо.

Све информације о овој, али и о свим осталим понудама, производима и услугама, потражите на аddiko-rs.ba. Уколико имате додатна питања, позовите Addiko контакт центар на 051 951 000. Увијек будите информисани о актуелностима и путем профила на Фејсбуку и Инстаграму: Addiko Bank Banja Luka.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана