Када Addiko банка слави, сви су на добитку: Рата 95 КМ за кредит у износу 5.000 КМ – без трошкова обраде и Mastercard кредитна картица без годишње чланарине

PR
Када Addiko банка слави, сви су на добитку: Рата 95 КМ за кредит у износу 5.000 КМ – без трошкова обраде и Mastercard кредитна картица без годишње чланарине

Addiko банка Бања Лука 31. октобра слави свој пети рођендан, уз посебна изненађења и погодности.

Постојећи и нови клијенти Банке, од 18. до 31. октобра, имају прилику да подигну кредит у износу 5.000 КМ без трошкова обраде кредита, уз мјесечну рату у износу 95 КМ, те да Mastercard кредитну картицу добију без трошкова годишње чланарине.

„Осим што клијенти могу подићи кредит у износу од 5.000 КМ, по специјалним рођенданским бенефитима, такође имају прилику да аплицирају за своју Mastercard кредитну картицу и то без годишње чланарине за прву годину кориштења. Наши клијенти су током ових пет успјешних година навикли на то да Addiko банка увијек пружа више, слушајући њихове жеље и потребе. Овај пут имамо и посебно важан повод за погодности које ћемо нудити у оквиру посебне Addiko рођенданске понуде, што нам је уједно и прилика да се захвалимо нашим постојећим клијентима на повјерењу које ћемо наставити да чувамо и његујемо и убудуће, а новим клијентима да пожелимо добродошлицу у Addiko.", изјавила је Марија Панић, маркетинг менаџер Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Сви заинтересовани за Addiko рођенданску понуду, осим у најближој Addiko пословници, за исту могу да аплицирају и путем Addiko дигиталних канала: online, путем Addiko webKredita на њеб страници addiko-rs.b или путем Addiko mKreditа, доступног на апликацији Addiko Mobile. Аплицирање за рођендански кредит путем наведених опција је брзо и једноставно, а уколико клијент за кредит аплицира путем Addiko дигиталних канала, прелиминарно одобрење кредита стиже за свега 3 минуте.

Све информације о посебној, Addiko рођенданској понуди, као и осталим производима и услугама Банке, грађани могу да пронађу путем њеб странице аddiko-rs.ba, Фејсбук и Инстаграм профила Addiko Банк Бања Лука, као и позивом Addiko контакт центра на 051 951 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана