"Јелен" пиво и Драган Бјелогрлић знају да је све могуће

ГС
"Јелен" пиво и Драган Бјелогрлић знају да је све могуће

Жива легенда српске кинематографије и пиво са традицијом дугом више од 260 година.

Драган Бјелогрлић Бјела који је ушао у душу сваке улоге и којима је заувијек оставио неизбрисив траг, поново се враћа у кадар са "Јелен" пивом у пројекту вриједном пажње.  

 „Црни бомбардер“, „Монтевидео“, „Сенке над Балканом“ - златни низ Драгана Бјелогрлића наставља нова реклама за "Јелен" пиво у којој се глумац нашао на црвеном тепиху и под свјетлима рефлектора, али и у новој улози. Оној у којој поручује да је све могуће и да само најхрабрији и најодважнији морају да се усуде да покушају. У супротном, неће знати колико могу.

Да ли врхунски пројекти бирају Бјелогрлића или је обрнуто, мање је битно, али магија настала спајањем двије легенде, управо је таква. Испред времена и конкуренције, са универзалном поруком. Јелен пиво инспирише сваког човјека да истраје у свакодневним изазовима, јер борба и упорност заслужују поштовање, те и овог пута поручује „Снага је у вама“. 

Вођени истим принципима, Бјела и омиљени пивски бренд на овим просторима су пронашли заједнички језик, језик који помијера границе,  који зна да ниједан пут није лак, али је вриједан ако је вођен правом идејом. Идејом која велича упорност, труд, аутентичност и одважност, све оно какав је и  главни тандем ове саге.

Сарадња која је почела прије неколико година, претворила се у јаку и пријатељску везу, попут оне коју је "Јелен" пиво изградило са својим потрошачима, засновану на дугој традицији и дубокој повезаности.

Са једном од најблиставијих и најистакнутијих каријера у српском глумишту, „Бјела“ зна колико падова и покушаја стоји иза сваког успјеха. Оно што још боље зна је то, да испред увијек стоји "Јелен" пиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана