Индустрија детерџената „Дита 1977“ д.о.о. успјешно одговара захтјевима тржишта

PR
Индустрија детерџената „Дита 1977“ д.о.о. успјешно одговара захтјевима тржишта

Већ 43 године Дита успјешно послује на домаћем и ино тржишту.

И сада, у вријеме пандемије, када се чини да је све стало, ова фабрика ради пуним капацитетом како би осигурала пласман пријеко потребних дезинфицијенаса, али и осталих производа из портфолија. У складу са расположивим сировинама и репроматеријалом, осим редовне двије смјене, повремено се уводи и трећа смјена.  Успркос отежаном транспорту и набавци сировина и амбалажа, производе велике количине средстава за дезинфекцију, којима опскрбљују читаву БиХ: од јавних здравствених установа, институција власти, кризних штабова, преко градских и општинских служби, па до апотека и малопродајних трговина. У протеклом периоду су одговорили на бројне велике захтјеве, али се роба свима испоручује у континуитету.

Стручни тим технолога је развио производ ANTIBACTERIAL, средство за дезинфекцију за који су добили цертифицирани извјештај о доказу на  учинковитост и широк спектар микробицидних дјеловања. Antibacterial средство за дезинфекцију руку најтраженији је производ у доба пандемије COVID-19 вируса. Доказано дезинфикује, стварајући заштитни филм на рукама који има вишесатно заштитно дјеловање. Средство је на бази алкохола и доказано уништава 99% познатих бактерија и гљивица. Осим средства за дезинфекцију руку, произвели су и Дитасепт средство за руке и површине, те Antibacterial средство за дезинфекцију свих површина. Дита за овај асортиман антибактеријских производа има све потребне цертифициране извјештаје овлаштене институције.

Обзиром да су ови производи направљени по рецептурама и стандардима који су по европским прописима, Дита је спремна да уз помоћ већ развијене мреже партнера, одговори и тржиштима ЕУ, али као и до сада, приоритет је тржиште наше земље.

Управа Фабрике детерџената Дита 1977 д.о.о. Тузла

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана