“Huawei P30” и “P30 Pro” у “м:теловој” понуди

А. Ј. Р.
“Huawei P30” и “P30 Pro” у “м:теловој” понуди

Бањалука - Само неколико дана након свјетске премијере у Паризу компаније “м:тел” и “Huawei” представиле су нове уређаје из P30 серије у Бањалуци, а на радост многобројних љубитеља овог бренда најновији модели већ су доступни у “м:теловој” понуди.

У “м:телу” истичу да се лансирањем ових уређаја пишу свијетле стране историје мобилне индустрије, наводећи да је “Huawei” још једном потврдио своју лидерску позицију у производњи паметних телефона.

Додали су да ће корисници који се одлуче за ове телефоне помјерити границе фотографисања са иновативним “Huawei SuperSpectrum” сензором, оптичким “SuperZoom” објективом, новом “Huawei Time of Fight” камером (ToF) као и бољом OIS и AIS технологијом за стабилизацију слике.

- Небројено много пута смо увјерили кориснике да не посустајемо када су у питању иновације у свијету мобилне индустрије. Тако настављамо и са P30 серијом, која доноси потпуно ново искуство - рекао је генерални менаџер компаније “Huawei” за БиХ Далибор Ритан.

Да ће “Huawei” предводити развој наредних неколико генерација паметних телефона доказује и чињеница да је модел “P30 Pro” први уређај на свијету који долази са четвороструком “Leica” камером.

- На радост љубитеља овог бренда нови модели су већ у нашој понуди. Како смо навикли да нас “Huawei” обрадује савршенством својих нових модела, тако и ми у “м:телу” употпуњујемо ова својеврсна ремек-дјела нашим најбољим пакетима и услугама. Неограничену комуникацију која најбоље иде уз P30 телефоне купци могу пронаћи у нашим претплата плус тарифама, које доносе мноштво бонуса, неограничене разговоре, поруке и мобилни интеренет - рекла је портпарол “м:тела” Јелена Максимовић.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана