Ханка Палдум и Сергеј Ћетковић гости у емисији Хариса Џиновића: Забава и мерак уз "Муштулук"

ПР
Ханка Палдум и Сергеј Ћетковић гости у емисији Хариса Џиновића: Забава и мерак уз "Муштулук"

БАЊАЛУКА - Харис Џиновић је на гласу не само као један од најбољих вокала у региону већ и као добар кувар и водитељ сјајне емисије коју гледаоци имају прилику да гледају недјељом у 21 час на Уна телевизији.

Ред пјевања, кувања и шале, беспријекорни рецепти, специјални гости и весели кувари чине Харисов "Муштулук" јединственим и омиљеним кулинарским шоуом.

- Шта је муштулук него добар глас, а овдје откривам моје омиљене рецепте и тајне састојке. Ипак, најважнији састојак је кување с љубављу, а ове недјеље кувам за изузетне људе - Ханку Палдум и Сергеја Ћетковића - открива познати пјевач и додаје да кад год није сигуран у навике својих гостију и кад жели да задовољи различите укусе, спрема рибу јер са морском храном нема грешке.

За Сергеја има само ријечи хвале, каже да се такав глас не чује често, али се чује далеко, прави горостас и појавом и личношћу и један од ријетких Црногораца који зна да покаже емоцију. За своју колегиницу Ханку, плавушу која је прославила црне косе, каже да и жене у кафани ломе чаше уз њене пјесме.

- Уз овакве госте забава и мерак су загарантовани. Сазнаћемо зашто се Ханка стиди да данас пјева једну песму коју је Харис написао за њу, какве поруке шаљемо кроз текстове, зашто су јој родитељи бранили да се бави пјевањем и зашто нису жељели да јој аплаудирају на концертима. Чућемо и како је Сергејева љубав према моторима умало замијенила љубав према музици и да ли се Харис наљутио кад је чуо како га Сергеј имитира у кругу својих пријатеља - наведено је у саопштењу телевизије Уна.

Ново издање емисије доступно је од сутра (недјеља) на овој телевизији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана