Гума М и "Vivia Run and More Weekend" фестивал

PR
Гума М и "Vivia Run and More Weekend" фестивал

Компанија ГУМА М и "Vivia Run and More Weekend" припремају сензацију за све тркаче и посјетиoце фестивала

Бањалука ће и ове године  бити домаћин већ препознатљивог, феноменалног спортског фестивала Vivia Run & MORE WEEKENDА,  а компанија ГУМА М д.о.о. као пријатељ подржава организацију овог тркачког спектакла кроз један занимљиву ‘’инсталацију’’ која ће бити изложена на самом мјесту одржавања догађаја.

Компанија ГУМА М д.о.о. која дуги низ година судјелује у свим спортским активностима града Бањалуке за ову годину одлучила пружити подршку манифестацији кроз један забаван и кретиван начин. О чему се заправо ради, погледајте у наставку:

FOTO REANULT MOCK UP!

Испред АТП центра у Бањалуци биће постављен RENAULT 4 - OLD TIMER који је за ову посебну намјену пресвучен бијелом фолијом, а свим тркачима "Vivia Run and More Weekend" омогућићемо да фломастером испишу своје утиске, поруке среће, поруке љубави, другарства и поруке здравог живота који пружа овај догађај.

Лијепе жеље, утисци, стечена другарства и све што веже овај полумаратон, град Бањалуку, а уједно и нашу комапнију ГУМА М након завршетка селимо и у друге градове, а уједно RENAULT OLDTIMER красиће просторије нашег  Ателиера гдје ћемо носити једну лијепу слику коју смо заједницки изградили кроз овај пројекат. ГУМА М д.о.о.  и RENAULT 4 КАРАВАН СРЕЋЕ настављају турнеју и у другим градовима са циљем повезивања здравог живота и утјецаја трчања, и потицања судјеловања у спортским активностима свих великих компанијама попут наше.

ГУМА М д.о.о .Бања Лука за циљ има промоцију трчања, рекреативног бављења спортом, те очувања здравља, а трчање показује на који начин можемо бити још бољи, квалитетније обављати свој посао и схватити да реализација овиси понајприје о нама и нашим могућностима. Наше драге колеге из осталих центара Мостара, Сарајева, Тузле  такође су се радо  одазвале позиву и својим присуством ће судјеловати и учествовати у трци.

Такође, трчање показује како можемо једноставно надвладати своја ограничења те свој посао обављати ефикасније. Управо због тога "Vivia Run and More Weekend" фестивал у Бањалуци биће још једна светковина трчања и здравог живота, али и највеће окупљање пословних фирми у Бањалуци.

Девету годину за редом улицама Бањалуке пролазе хиљаде тркача у склопу неколико различитих трка, а наша компанија на овај начин жели да подржи спортски дух и праве вриједности најмасовније манифестације која се сваког године одржава у Бањалуци.

Пишите нам поруке, уживајте у полумаратону, концертима и дружењима посјетите наш RENAULT 4

Више о компанији и раду ГУМА М прочитајте овдје.

ГУМА М д.о.о. послује преко 25 година и генерални је увозник Renault, Nissan и Dacia возила за Босну и Херцеговину. Наши центри су у Бања Луци, Мостару, Сарајеву и Тузли. Осим продаје и сервисирања возила ГУМА М је увозник и дистрибутер великог броја познатих свјетских произвођача гума(Michelin, Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Matador, Petlas i Sava Наша мисија је пружити врхунску услугу нашим купцима у сваком сегменту нашег пословања. То постижемо, међу осталим, континуираним улагањем у наше запосленике и проширивањем наших услуга како у сегменту е-пословања тако и у класичном пословању. На тај начин уважавамо и рационализирамо вријеме наших купаца. ГУМА М је, такође, друштвено одговорна компанија и то кроз подршку бројним културним и спортским удругама те потребитим скупинама друштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана