Гости у ЗТЦ “Бања Врућица” свакодневно траже мјесто више

PR
Гости у ЗТЦ “Бања Врућица” свакодневно траже мјесто више

ТЕСЛИЋ - Здравствено-туристички центар “Бања Врућица” и даље је једна од најпожељнијих дестинација за многобројне госте из земље и иностранства.

Сви они који посјете овај здравствено-туристички комплекс истичу да су веома задовољни понудом, али и квалитетом услуга, те се због тога свакодневно у “Бањи Врућици” тражи мјесто више.

Вивиан Кристина Горба и Тим Гехрманн из Минхена први пут су били у “Бањи Врућици”, а ова посјета им је, признају, изузетно пријала.

“За ваш туристички центар сазнали смо на сајму у Минхену. Планирали смо да за васкршње празнике одемо у Хрватску, али ипак смо се одлучили за вашу земљу и ваш хотел и нисмо погријешили. Како смо дошли из великог града, изузетно су нам пријали мир и тишина 'Бање Врућице' и истински смо се одморили. Веома смо задовољни и смјештајем и храном и њеллнесс услугама. Изненађени смо квалитетом услуга. А сама природа је нешто посебно”, рекла је Вивиан.

И сам почетак сезоне обећава да ће и ова година остати упамћена као једна од рекордних.

“У прва три мјесеца ове године имали смо више од 58.000 ноћења, што је за четири одсто више од планираног. Од тога, чак 64 одсто чине гости из иностранства. И даље највећи број ноћења биљежимо из Хрватске, затим из Републике Српске и Федерације БиХ те Србије и Словеније”, наводи др Драган Богданић, генерални директор.

Наведени резултати већи су и у односу на прошлу годину за око два одсто. Госте највише одушевљава сама организација рада, затим љубазно особље и широк спектар услуга које могу добити на једном мјесту.

“Изузетно нам је задовољство што можемо констатовати да у 'Бањи Врућици' сезона траје скоро читаве године. Повјерење које нам наши гости поклањају доласком у наш комплекс не схватамо олако. Наша су настојања да боравак сваком од њих учинимо што угоднијим и да на тај начин оправдамо епитет елитног туристичког комплекса”, нагласио је Богданић.

Од поменутих 58.000 ноћења, највећи број је остварен на бази здравственог програма. Међутим, у “Бањи Врућици” биљеже и раст броја посјета на бази пословног, као и рекреативног програма.

- 4% ноћења више од планираног

- 64% ноћења чине гости из иностранства

Госте Највише одушевљавају

- организација рада

- љубазно особље

- широк спектар услуга на једном мјесту

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана