Foto priča: Smart Office

PR
Foto priča: Smart Office

U okviru projekta "Mali biznis, velike priče", konkursa koji je kompanija m:tel realizovala krajem 2017. godine, izdvojila se priča o poslovnom uspjehu jednog pokrenutog malog biznisa. Upravo zato, "Smart Office" d.o.o. Banjaluka osvojio je prvu nagradu ovog konkursa.

A čime se "Smart Office” bavi, pogledajmo u ovoj foto priči:

"Smart Office" je prvi conjorking prostor otvoren u Banja Luci, septembra 2016. godine, u trenutku ekspanzije freelance tržišta na našim prostorima, sa ciljem da obezbijedi plodno tlo za razvoj i profesionalni rast svakog pojedinca koji se odluči za koncept nezavisnog poslovanja. Ideja principa rada u kolektivu kojeg  čine nezavisni profesionalci različitih vokacija i dalje je prilično nova i nepoznata domaćoj javnosti, dok ju svjetski analitičari vide kao budućnost organizacije funkcionalnog biznisa i način na koji će sve više kompanija koncipirati svoju kulturu rada.

"Smart Office" dizajniran je po ugledu na svjetske modele co-njorking prostora, oživljavajući viziju kreativnog tandema "LU Architects". Ideja dizajna "Smart Office"-a našla se i među najinovativnijim balkanskim arhitektonskim poduhvatima u prošloj godini, na "Balkan Architectural Biennale 2017".

Rad u kolektivu sastavljenom od pojedinaca različitih interesovanja i vještina, koji rade za različite kompanije i na različitim projektima, ohrabruje razmjenu ideja i iniciranje saradnje.

Suština svakog co-njorking prostora je podstaći i održati produktivnost zajednice, ali i svakog od njenih članova ponaosob. Korisnicima svojih usluga "Smart Office" nudi različite dnevne, sedmične i mjesečne pakete, uz mogućnosti organizovanja poslovnih sastanaka u dijelu prostora dizajniranom prema toj ideji.

Posebna pogodnost u ponudi "Smart Office"-a je i usluga virtuelne kancelarije, odnosno, mogućnost registrovanja firme i primanja i proslijeđivanja pošte na adresi co-njorking prostora.

Biti uspješan znači konstantno raditi na svom znanju i vještinama. U ovom duhu, "Smart Office" organizuje edukativne seminare i radionice sa domaćim i inostranim predavačima. Takođe, sam prostor se često ustupa organizacijama sa sličnom agendom, sa ciljem obrazovanja kruga zainteresovanog i informisanog o najnovijim trendovima u digitalnom svijetu i biznisu uopšte.

 

Sve informacije o uslugama i dešavanjima u "Smart Office"-u možete pronaći na smartoffice.ba, čiji blog sadrži i tekst "Conjorking: Year One", kojim je "Smart Office" pobijedio na takmičenju "Mali biznis, velike priče", u organizaciji kompanije "m:tel".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана