Ексклузивно: нова хит серија домаће продукције на м:тел ТВ екранима!

m:tel
Ексклузивно: нова хит серија домаће продукције на м:тел ТВ екранима!

„Јунаци нашег доба", нова је серија са 21 епизоде, чији сценарио потписује Синиша Павић.

м:тел вам доноси ексклузивну понуду за гледање свих епизода серије, прије њеног пуштања на ТВ програму, колико год пута и кад год ви то желите!

Из Павићевог пера изашао је још један сценарио за домаћу серију која ће, судећи по најавама,  заблистати телевизијским небом попут култних серија које је овај познати сценариста до сада урадио. С тим у вези споменимо његове серије Бољи живот,  Породично благо, Срећни људи, Стижу долари, Бела лађа…

Премијеру серије Јунаци нашег доба гледајте на програму РТС-а од 17. децембра, а корисници м:тел ТВ пакета имају и ексклузивну могућност претпремијерног гледања свих епизода ове серије и то од 13. децембра! У м:тел видеотеци од тог дана биће доступне све епизоде које се могу активирати по цијени од 17 КМ, а корисник ће их од момента активације имати 30 дана на располагању.

Ову комедију продукцијски потписују „Телеком Србија" и „Кошутњак филм", а она прати судбину породице Чичановић, који су персонификација 'јунака нашег доба'. Свакако, како и сам Павић каже, наслов серије је двосмислен, као и наслови свих његових претходних серија.

Информације о начину на који можете да активирате гледање свих епизода, пронађите на страници blog.mtel.ba.

 

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана