Добро дошли у свијет Xiaomi телефона у понуди компаније м:тел

PR
Добро дошли у свијет Xiaomi телефона у понуди компаније м:тел

Xiaomi телефони, који су квалитетом и прихватљивом цијеном одушевили цијели свијет, стигли су у понуду компаније м:тел. Од данас, корисници наших услуга су у прилици да испробају врхунске моделе телефона - Xiaomi Redmi 7А, Xiaomi Redmi Note 7 и Xiaomi MI 9Т.

С обзиром на то да компанија м:тел увијек иде у корак са трендовима мобилне индустрије, у четвртак 25. јула 2019. године, у сарадњи са компанијом Comtrade Distribution д.о.о. Сарајево, организована је промоција Xiaomi бренда и три модела смартфона овог произвођача.

Њиховим увођењем у понуду, компанија м:тел наставља успјешну праксу да својим вјерним корисницима, али и онима који ће то тек постати, учини доступним телефоне који плијене пажњу и за којима влада велико интересовање.

„Компанија м:тел, као технолошки лидер на тржишту, наставља тренд премијерног представљања најбољих уређаја популарних брендова. Са компанијом Comtrade Distribution имамо одличну дугогодишњу сарадњу, а овај пут смо заједно, у складу са потребама и жељама наших корисника довели свјетски, све популарнији, бренд Xiaomi. Управо то нас чини првим телеком оператором у БиХ који је увео уређаје овог произвођача у своју понуду", истакла је Радмила Бојанић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел. 

Директор компаније Comtrade Distribution д.о.о. Сарајево, Аднан Субашић, изузетно је задовољан што заједно са компанијом м:тел промовишу бренд Xiaomi који се у посљедњих неколико година „пробио" на сам врх када су у питању произвођачи паметних телефона.

„Xiaomi је данас цијењен бренд који је стекао наклоност купаца широм свијета. Компанија која је крајем 2010. године настала као стартуп, девет година касније израсла је у једног од водећих произвођача у мобилној индустрији. Comtrade Dostribution у својој понуди нуди велики избор телефона, а у сарадњи са компанијом м:тел, купцима и корисницима овог телеком оператера тренутно ће бити доступна три модела", рекао је Субашић.

Бренд Xiaomi је постао синоним за „best buy" телефоне, односно уређаје који купцима нуде најбољи однос цијене и квалитета. У квалитет и врхунско искуство које доносе сјајни Xiaomi телефони, корисници компаније м:тел могу се увјерити већ од данас. Моделе Xiaomi Redmi 7А, Xiaomi Redmi Note 7 и Xiaomi MI 9Т упарите са неком од м:тел тарифа и уживајте у неограниченој комуникацији.

Више информација о Xiaomi моделима потражите на www.mtel.ba или у некој од м:тел пословница.

 

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана