Да ли сте за више нета?

m:tel
Да ли сте за више нета?

Уживајте у гигабајтима интернета на одличним ZTE уређајима

Фебруар започињемо са гигабајтима нета у Претплата + тарифама.

У м:тел постпаид тарифама које вам нуде увијек добре бонусе за неограничену комуникацију, од сада вас очекује и Претплата XS+ тарифа са 1 GB мобилног нета. За 22,23 КМ мјесечно у овој новој тарифи, поред сјајних 1 GB нета, добићете и бонусе од 100 СМС-ова и 100 минута разговора према свим мобилним и фиксним мрежама у БиХ.

Уколико вам је потребан и нови телефон, онда ову тарифу спојите са ZTE Blade А7  телефоном, који можете да отплаћујете уз мјесечну рату од 3,34 КМ.

А ако вам треба још више нета, ту је Претплата S+ тарифа која доноси нове гигабајте. По цијени од 33,93 КМ мјесечно, добијате бонусе од 2 GB мобилног интернета, неограничене разговоре према м:тел мрежи, неограничене SMS-ове према свим мрежама у БиХ, пријатељ број и 50 минута разговора према мтс мобилној мрежи.

За потпуно уживање у додатним гигабајтима и уз ову тарифу спојите један од одличних ZTE телефона, а наш приједлог је ZTE Blade V10 Vita који можете да отплаћујете у ратама од 2,09 КМ мјесечно.

Уживајте у неограниченој кумуникацији уз још више гигабајта!

Понуда телефона вриједи до истека залиха зато пожурите у вама најближе м:тел продајно мјесто, посјетите webshop или позовите 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана