Будите надахнути, будите нови – Huawei Nova 9

M:tel
Будите надахнути, будите нови – Huawei Nova 9

Са Huawei Nova 9 телефоном истакните се савршено елегантним дизајном и обезбиједите врхунске фотографије које напросто оживљавају на великом екрану са преко милијарду боја и високим контрастом.

Huawei Nova 9 открива нове могућности у сликању са 50 MP ултра висион камером и великим сензором за 40% више уноса свјетлости. Уграђена вјештачка интелигенција обезбјеђује већи број пиксела и кристално јасне фотографије кад год пожелите.

Захваљујући предњој камери високе резолуције од 32 MP, Huawei Nova 9 ће вам помоћи да снимите реалистичније боје, богатије детаље и да добијете изузетне селфије.

Осим одличних фотографија, снимајте и невјероватни 4К видео садржај. Континуирано снимајте предњом и задњом камером или пребацујте снимање са једне на другу и креирајте јединствене снимке.

Гледајте омиљени садржај и играјте динамичне видео игрице у беспријекорном приказу на екрану захваљујући брзој стопи освјежавања екрана од 120 Hz. Када је у питању садржај са мањом брзином смјењивања слика, систем се аутоматски пребацује на 60 Hz и у том процесу чува батерију.

Са Huawei Nova 9 телефоном увијек ћете бити спремни за полазак. Батерија од 4200 mAh брзо се пуни са 66 W Huawei SuperCharge пуњачем који омогућава 60 % напуњености за само 18 минута.

Права звијезда у понуди, Huawei Nova 9 има ултра танак дизајн за префињен угођај при употреби, а више информација о овом моделу потражите на www.mtel.ba или бесплатним позивом на 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана