Блицнет интернет кутак за дјецу богатији за нове оригиналне илустрације

blic.net
Блицнет интернет кутак за дјецу богатији за нове оригиналне илустрације

Web сајт pricezadjecu.blic.net богатији је за неколико нових илустрација које ће развеселити дјецу и њихове родитеље, али и све друге љубитеље илустрованих прича.

„Прича (не)срећног Срећка" коју је написао Марко Недић из Добоја, ученик шестог разреда ОШ „Вук Стефановић Караџић", добила је чак седам оригиналних илустрација.  

Бојан Николић, илустратор из Дервенте, и овог је пута кроз посебно осмишљене цртеже савршено приказао хумористичну причу о згодама и незгодама дјечака Марка и мачка Срећка који желе да буду заједно упркос Госпођи Мами која тврди „да животињама није мјесто у кући". 

Како се ова прича завршила сазнајте овдје  

„Прича (не)срећног Срећка" је снимљена и у аудио формату. Савршену интерпретацију савршеној причи поклонио је наш чувени позоришни и филмски глумац Александар Стојковић Пикси. Ово је прича која се једноставно не пропушта. Чита се или слуша у једном даху.

 Web сајт pricezadjecu.blic.net је библиотека оригиналних прича које су написали ученици основци широм наше регије. На сајту се налази 40-ак прича које код дјеце подстичу машту, комуникацију, концентрацију, али и читање и писање. Приче за дјецу, дакле, нису обичан сајт. Оне су мјесто на интернету гдје цијела породица може да нађе квалитетан садржај.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана