“Бања Врућица” гостима припремила примамљиву понуду љетних аранжмана

PR
“Бања Врућица” гостима припремила примамљиву понуду љетних аранжмана

ТЕСЛИЋ - Све указује да ће по посјећености и предстојећа љетна сезона у Здравствено-туристичком центру “Бања Врућица” бити рекордна, а у овом комплексу одавно већ имају спремне специјалне понуде, али и додатне садржаје којима ће употпунити боравак својих гостију.

Управо је то формула, истичу у “Бањи Врућици”, захваљујући којој из године у годину биљеже све већи број гостију.

“За наше госте и овога љета обезбиједили смо сјајну понуду љетних аранжмана по цијени од 179 КМ за два полупансиона и 419 КМ за пет полупансиона. Понуда укључује смјештај у хотелу 'Кардиал', храну, употребу отворених и затворених базена, греен спа оазе, масажу и још много погодности”, појашњава Милијана Керић из Службе маркетинга и продаје у ЗТЦ “Бања Врућица”.

Керићева истиче да домаће дестинације попут “Бање Врућице” постају све примамљивије и туристима из наше земље ради лакшег организовања, али и сјајне услуге.

Како је навела, отворени базенски комплекс “Бање Врућице” пружа се на 5.000 квадратних метара и посједује рекреативни и хидромасажни базен. Укупна водена површина оба базена је око 700 квадратних метара.

“Поред несвакидашњег доживљаја купања у базену у природном окружењу, љето у 'Бањи Врућици' је посебно јер вам заиста пружа све услове за истински одмор. Мир и тишина, прелијепа природа, уређене бициклистичке и пјешачке стазе, али и угоститељска и њеллнесс понуда, само су дио садржаја који госте враћа у 'Бању Врућицу'“, додала је Милијана Керић.

Она наглашава да, поред понуде њеллнесс програма, у “Бањи Врућици” током љета по сниженим цијенама нуде и спровођење кардиоваскуларне и физијатријско-реуматолошке рехабилитације у хотелу “Кардиал”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана