АТВ још од 1997. године ДРУГАЧИЈА

ГС
Foto: ПР

Један од најзначајнијих домаћих и регионалних медија који је активно учествовао у стварању друштва у којем живимо – АТВ, поносно обиљежава јубилеј, 25 година рада, трајања и искуства које је почело још 1997. године, када се група младих ентузијаста усудила да слиједи пут професије, истине и вјеровања у мисију медија.

Развојни пут АТВ-а није био нимало једноставан; од дописништва, локалне телевизије, све до телевизије с националном фреквенцијом која данас броји више од 150 медијских и других професионалаца, постала је значајан фактор на регионалном медијском небу са педигреом утицајне и другачије породичне телевизије која својим програмом окупља све генерације.

У времену обиљежавања јубилеја немогуће је не сјетити се почетака, свих успомена и сјећања на дугогодишњи рад и стварање, сада већ с правом велике медијске породице, која је својим безвременским причама оставила траг и кренула путем којим и данас наставља захваљујући подршци оних без којих то не би било могуће – публике која већ 25 година безусловно прати и подржава рад АТВ-а.
 

АТВ, иако и велики јубилеј дочекује у окриљу срамних, наметнутих и никада објашњених америчких санкција, сада је слободнија и спремнија на још веће изазове, на још квалитетнији и садржајнији програм, те другачије формате у домаћој продукцији. Поводом јубилеја, најављују и промјене у најдуговјечнијем домаћем формату, Централним вијестима – нови визуелни идентитет, јединствен дизајн студија створен умом и рукама АТВ-ових професионалаца, другачији концепт, те препознатљиво извјештавање новинара информативног програма, биће, сасвим сигурно, освјежење на домаћој и регионалној медијској сцени.


Највећа жеља ове младе медијске куће пред којом, упркос свему, тек предстоји низ година успјешног пословања јесте да учврсти свој положај на регионалном тржишту – положај утицајне, модерне и другачије породичне телевизије. 

Ширење капацитета информативног и забавног програма, квалитетна програмска шема, оснаживање домаће продукције, улагање у техничко – технолошке и продукцијске капацитете, развој наступа на интернету и дигиталним платформама, запажен маркетиншки наступ на тржишту и комуникација с публиком, те подршка заједници и друштву остају стратешки циљеви којим ће АТВ наставити показивати оно што је дио њеног наратива још од почетка – да је ПОСЕБНА, ДРУГАЧИЈА, а ВАША.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана