Акција у Блицнету: DUO и TRIO пакети уз 25 одсто попуста прва 4 мјесеца

Г.С.
Акција у Блицнету: DUO и TRIO пакети уз 25 одсто попуста прва 4 мјесеца

У Блицнету је доступна акцијска понуда са којом можете да остварите 25 одсто попуста на мјесечну претплату у прва четири мјесеца кориштења DUO или TRIO пакета услуга.

Према својим потребама у DUO и TRIO пакетима можете да користите жељену комбинацију услуга: Дигиталну телевизију са великим бројем разноврсних ТВ канала, брзи интернет и фиксну телефонију са неограниченим разговорима у Блицнет мрежи.

У складу са одабраним пакетом услуга остварујете и могућност да користите додатне бенефите у пакетима попут веће брзине интернета, минуте бонуса према фиксним мрежама, Пријатељ број у м:тел мобилној мрежи, итд.

Додатно са попустом на мјесечну претплату још можете да добијете и попуст на додатне прикључке дигиталне телевизије у вашој кући на период од двије године. За други прикључак дигиталне телевизије добијате 50 одсто попуста на мјесечну претплату док трећи прикључак телевизије добијате без додатне накнаде.

Или, у случају да желите да додате још ТВ канала на стандардну програмску ТВ шему, на сва три телевизора у кући током двије године омогућавамо гледање Digital Premium TV пакета канала такође уз 50 одсто попуста на једну мјесечну претплату за додатни ТВ пакет канала.

Кориснички уговор се закључује на неодређено вријеме са минималним периодом трајања 24 мјесеца.

Акцијска понуда важи за нове кориснике као и за постојеће кориснике који желе да обнове трајање уговора на нови период.

За више информација посјетите Блицнет или позовите бесплатни инфо број 0800 30 600, тастер 2, и искористите актуелне акцијске понуде.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана