Акција Addiko Red Wednesday: Уговорите кредит без трошкова обраде и почастите се поклоном до 500 КМ

ГС
Акција Addiko Red Wednesday: Уговорите кредит без трошкова обраде и почастите се поклоном до 500 КМ

БАЊАЛУКА - Након љетне паузе, поново је актуелна специјална Addiko Red Wednesday акција.

Сриједа, 7. октобар 2020. године датум је када дефинитивно требате посјетити пословнице Addiko банке уколико су вам потребна кредитна средства. Сви постојећи и нови клијенти, који до тог датума аплицирају те им буде одобрен и пласиран Addiko Blic готовински кредит, остварују дупли добитак: кредит без трошкова обраде и поклон у износу до 500 КМ, зависно од висине уговореног кредита.

- Акција Red Wednesday је изузетно добро прихваћена од наших клијената, те смо одлучили да за почетак јесени наше клијенте обрадујемо новом Црвеном сриједом и поклоном који може износити до 500 КМ - истакла је члан Управе Addiko Bank д.д. Сарајево Белма Секавић Бандић.

- Увијек се трудимо фокусирати се на оне погодности које су нашим клијентима најважније. Новчани поклон се до сада показао као најбољи избор - истакао је члан Управе Addiko Bank а.д. Бањалука Боштјан Печенко и додао да у акцији могу учествовати сви грађани, без обзира на то да ли су клијенти Addiko банке.

Addiko банка континуирано ради на унапређењу своје понуде, водећи рачуна о тржишним трендовима, како би клијентима понудила производе и услуге у складу са њиховим потребама и очекивањима.

Акцију Addiko Red Wednesday у БиХ Аddiko банке организују други пут ове године, а трећу годину заредом. И овај пут је захтјев за кредит могуће поднијети у било којој пословници Банке, путем Addikoконтакт центра (позивом или мejлом), те путем званичне "Фејсбук" странице Банке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана