Addiko новогодишњи празници са дуплим поклоном

Г.С.
Addiko новогодишњи празници са дуплим поклоном

У сусрет новогодишњим празницима, Addiko банка од понедјељка, 14.12.2020, организује још једну Addiko Red Week акцију.

Постојећи и нови клијенти, који аплицирају за Addiko Блиц готовински кредит у седмици од 14. до 18.12.2020. године и чији кредит буде одобрен и пласиран, на поклон ће добити прву рату кредита, и то већ у овом мјесецу. За клијенте ће такође бити обезбијеђена и погодност уговарања кредита без трошкова обраде.

„И током цијеле 2020. године нашим смо клијентима омогућавали низ погодности за куповину и кориштење Addiko производа и услуга. У складу са истом стратегијом, а у оквиру Новогодишњег Addiko Red Week -а, поред прве рате на поклон која ће, клијентима који реализују кредит у оквиру ове посебне понуде, бити исплаћена већ у овом мјесецу, омогућити и одобрење кредита без трошкова обраде." истакао је Боштјан Печенко, члан Управе Addiko Bank а.д. Бања Лука.

 "Празнично славље започињемо нешто раније ове године, уз посебан поклон постојећим и новим клијентима. Свјесни чињенице да вријеме празника, али и долазак зиме, увијек додатно оптерете породични буџет, те да је потреба за готовином у овом периоду највећа, организовали смо Новогодишњи Addiko Red Week. У овој акцији, празнична понуда траје цијелу седмицу, а клијенте ћемо обрадовати тако што ћемо им поклонити прву рату кредита већ у овом мјесецу. Тако ће, надамо се, сви добити поклоне на вријеме, а кућни буџет ћемо барем дијеломично растеретити трошкова празника", истакла је Белма Секавић-Бандић, члан Управе Addiko Bank д.д. Сарајево.

 Акцију Addiko Red Week, која се показала веома успјешном захваљујући погодностима које нуди клијентима, Addiko банка организује већ други пут ове године. И овај пут је захтјев за Addiko Блиц готовински кредит могуће поднијети онлине, путем њеб странице аddiko.ba, у било којој Addiko пословници, путем Addiko контакт центра (позивом или маилом) те путем званичне Facebook странице „Addiko Bank у БиХ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана