Addiko банка покренула велику акцијску понуду орочене штедње: Каматна стопа од 1,6% за орочење на 18 мјесеци

Г.С.
Addiko банка покренула велику акцијску понуду орочене штедње: Каматна стопа од 1,6% за орочење на 18 мјесеци

„И ваши улози могу бити у главној улози!” нови је слоган маркетиншке кампање за посебну понуду Addiko орочене штедње, која свим постојећим и новим клијентима нуди могућност орочења штедних улога по атрактивној каматној стопи.

У оквиру ове акцијске понуде, која важи у периоду 01.12.2020-31.01.2021. године, сви постојећи, али и нови клијенти, који новац желе орочити на 18 мјесеци, могу то учинити по изузетно атрактивној, фиксној каматној стопи од чак 1,6% на годишњем нивоу, за орочење на 18 мјесеци. Ова акцијска понуда односи се на све нове, али и постојеће клијенте Банке, без обзира на износ и валуту (КМ или ЕУР) њиховог штедног улога.

“Прославу нашег 4. рођендана, одлучили смо продужити и у наредном периоду. Штедни производ за који су клијенти највише заинтересовани, учинили смо још атрактивнијим. Наша је стратегија да нудимо једноставне и атрактивне производе и услуге, које клијенти заиста желе и требају”, истакао је Боштјан Печенко, члан Управе Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Више од 109.000 клијената указало је повјерење Addiko банци Бања Лука уговарањем Addiko штедног производа те банка биљежи значајан раст депозита. Ове клијенте, али и све друге штедише који ће постати клијенти Addiko банке и своје повјерење поклонити управо њој, банка жели наградити овом атрактивном акцијском понудом.

Укупна штедња грађана, која чини 65% укупног штедног портфолија у Addiko Банк а.д. Бања Лука, износи 412,3 милиона КМ, а од почетка године Банка је већ запримила 73,49 милиона КМ нових штедних улога.
Addiko штедише, физичка лица, највише штеде у еврима (њих 55%), док 43% штеди у конвертибилним маркама. Свега 2% штеди у осталим валутама.

Више информација о акцијској понуди штедње, као и остале информације о Банци и њеним производима и услугама, потражите на web страници www.addiko-rs.ba или у било којој пословници Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана