7 разлога зашто требате бити дио Play Media Day 07

ГС
Foto: ПР

Представљена агенда регионалног комуникацијског догађаја у Бањалуци!

Много је разлога зашто требате доћи на Play Media Day 07

- Регионални комуникацијски догађај, који се 03. јуна одржава у Бањалуци – Cinestar Cinemas Делта планет Бањалука, али директорица програма Play Media Day  Дијана Тепшић издвојила је 7 кључних разлога зашто требате бити дио овогодишњег Play Media Day 07. Детаљна агенда догађаја, већ сада је доступна и можете је погледати ОВДЈЕ.

1. КВАЛИТЕТНА ЕДУКАЦИЈА

„ Play Media Day је фантастична прилика за усвајање нових знања, савјета, трендова и најбољих пракси из области односа с јавношћу, маркетинга, медија, комуникације, дизајна, пословних трендова, influence маркетинга, дигиталне трансформације, дигиталне промоције, и других сродних тема. На једном мјесту имате прилику да добијете врхунску едукацију од стране готово 30 врхунских страних, регионалних и домаћих предавача, стручњака и панелиста, који ће подијелити своја богата знања и искуства. Одлична предавања и занимљиви панели су прилика за усвајање нових знања, трендова и вјештина из разних области креативне индустрије, медија и комуникација. Гарантујемо најбољи програм до сада, који ће вас одушевити“ поручује Дијана Тепшић, креативна директорица програма Play Media Day.
 

2.  НОВА ПОЗНАНСТВА

„ Play Media Day сваке године окупља више стотина посјетилаца из БиХ и региона - компаније, брендове, креативце, медије, инфлуенсере, институције, студенте, креативне агенције. Зато је овај догађај изузетна прилика за упознавање, повезивање, сарадњу, договарање пословних активности и пројеката, размјену знања, идеја и контаката. Припремите своје визитке и добру причу, јер ћете можда договорити сарадњу на занимљивим пројектима, а уколико сте студент, ово је супер прилика за учење и развој, као и представљање потенцијалном послодавцу. Велика је вјероватноћа да ћете срести и пријатеље за цијели живот. Ово је ваших 5 минута да се добро представите, повежете и сарађујете“, истиче Дијана Тепшић.

 

3. ЗАБАВА

„Неизоставни дио догађаја је забава. Када се заврше предавања и панели, предавачи и посјетиоци се опуштају уз добру атмосферу, музику и дружење. Током конференције на паузама између предавања, посјетиоци уживају у интерактивним садржајима. Ту су и DJ-еви да током дана разбуде и опусте посјетиоце и подигну атмосферу. Вечерњи програм - партy је добра прилика да се још мало боље упознате и опустите након радног дана конференције. Ту се нова познанства још више јачају, срећемо и неке драге људе, пријатеље и колеге, те у расплесаној атмосфери, стварамо успомене за памћење. Ове године сви учесници, који обезбиједе котизацију за седми Play Media Day, имају прилику да уживају у сјајној забави, уз регионалну музичку звијезду Сару Јо, која ће расплесати присутне! Play Media Day Party почиње од 21 сат у SKY BAR -у хотела Courtyard by Marriot у Бањалуци. Добро познати хитови велике музичке звијезде Саре Јо ће употпунити сјајно вече и забавити све присутне учеснике регионалног комуникацијског догађаја! Сара Јо, заједно са својим тимом и плесачима обећава незаборавно вече“, каже Дијана Тепшић.


4. ПРИЈАТЕЉСТВО И УСПОМЕНЕ

“Play Media Day је посебно “мјесто” које окупља око себе креативне и ентузијастичне људе, који су увијек у потрази са новим знањима, идејама, новим трендовима, искуствима. То је догађај којем се људи радују, мјесто гдје срећу старе пријатеље и склапају нова пријатељства. Play Media Day увијек памтимо по сусретима са драгим људима које нисмо дуго видјели, по прилици да упознамо неке нове сараднике, по инспирацији и мотивацији, да сами покренемо неке нове идеје, пројекте и активности, да се удружујемо, да заједно сарађујемо. Play Media Day увијек доноси динамичну и еуфоричну атмосферу, препуну позитивне енергије“, поручује Дијана Тепшић.

5. ПОСЛОВНА САРАДЊА

„Дођите по нову дозу знања и трендова и постаните конкурентнији на тржишту. Play Media Day спаја људе и ствара нове пословне прилике. Искористите могућност повезивања са другим људима из бизнис свијета из разних бранши шаролике креативне индустрије, медија и комуникација. Можда баш током регионалног комуникацијског догађаја Play Media Day упознаш нове сараднике и партнере за реализацију својих идеја, пројеката и активности или пронађеш нови посао. Уз толико успјешних креативаца, предузетника, компанија и институција на једном мјесту, успјех договора за пословне сарадње је загарантован!“, наглашава директорица програма Play Media Day.
 

6. ЧИЊЕНИЦЕ И БРОЈКЕ

„ Play Media Day је посебно значајан што Бањалуку и Босну и Херцеговину, позиционира на мапу креативне индустрије региона и свијета. Овај регионални комуникацијски догађај је постао препознатљив бренд и традиционалан догађај у БиХ. У протеклих 6 година континуираног одржавања догађаја, Бањалуку је посјетило више од 300 реномираних предавача и панелиста, као и више од 5 000 учесника конференције. Овогодишњи Play Media Day има 2 конференцијске сале, као и нетwоркинг и лоунге зону уз ДЈ-а, те мноштво интерактивних промо зона партнера, као и 2 подкаст зоне у којима регионални и домаћи аутори и аутроке подкаста стварају своје нове медијске садржаје. Play Media Day 07 ове године окупља готово 30 предавача и панелиста из свијета и региона и више стотина посјетилаца у Cinestar Cinemas– Делта планет Бањалука. Play Media Day 07 поново помјера границе у самом брендингу простора, аудио визуелном искуству, као и у продукцијским иновацијама“, истиче Дијана Тепшић.

7. ПРОГРАМ

„Веома квалитетан програм са популарним, атрактивним, корисним, занимљивим и трендy темама, које су веома важне шта год да радите и чиме год да се бавите. На овогодишњем Play Media Day 07 представљамо различите теме од креирања успјешних и награђиваних кампања, друштвене одговорности у пословању и промоцији, успјешних едукативних онлине платформи, брендирања, успјешних подцаст прича од трња до звијезда, најбољих Тик Ток, Youtuube и Facebook кампања, савјета и трикова, графичког дизајна и визуелне комуникације у комерцијалне сврхе, маркетинг и бизнис стратегија, дигиталне трансформације, емплоyер брандинг стратегије, стварања квалитетног садржаја на друштвеним мрежама, као и личне приче успјешних преузетника и креатора занимљивог садржаја. Више о програму и предавачима, као и детаљну агенду, погледајте на www.playmediaday.com“ поручује директорица програма Play Media Day.

Котизације за седми по реду Play Media Day ће због великог интересовања још мало бити распродате. Свим заинтересованим учесницима препорука да своје мјесто што прије обезбиједе на вријеме путем wеб странице догађаја www.playmediaday.com.

Play Media Day 07 се реализује захваљујући подршци  Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI),пројекта који имплементира Међународна организација за миграције (IOM), а који финансира Аустријска развојна сарадња.

Догађај су подржали и Делегација ЕУ у БиХ, OSCE, Град Бања Лука, Mastercard, WAI Moment, Старопрамен, као и Сара вода, Телеклик, Trion Tel i AVON, Поште Српске.
 

Видимо се на Play Media Day 07, комуникација је бесконачна!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана