Заврнуо вентиле и прекинуо снабдијевање водом у Источном Сарајеву

Срна
Заврнуо вентиле и прекинуо снабдијевање водом у Источном Сарајеву

Источно Сарајево - Више насеља на подручју Источног Сарајева остало је данас без воде када је приликом извођења радова на стамбено-пословном објекту у Улици војводе Радомира Путника прекинута доводна водоводна цијев, а власник самоиницијативно затворио главне водоводне вентиле на Бијелом пољу, саопштено је из предузећа “Водово и канализација”.

Водоснабдијевање је прекинуто у насељима Доње Младице, Добриња, Кула, Војковићи, Горњи Которац и Крупац.

“Све екипе водовода, као и надлежна комунална полиција су на терену, и раде на отклањању проблема”, кажу у “Водоводу и канализацији”.

Из овог предузећа су објаснили да је фирма “Фиеста” приликом извођења радова на стамбено-пословном објекту прекинула доводну водоводну цијев у улици Војводе Радомира Путника /преко пута хотела Београд/, гдје је дошло до истицања велике количине воде.

У овом комуналном предузећу су навели да је без знања њихових радника власник објекта самоиницијативно затворио главне водоводне вентиле на Бијелом пољу.

С обзиром на то да је већ отежано водоснабдијевање додатно нарушено, из жВодоводаж не могу са сигурношћу да кажу када ће доћи до стабилизације у водоснабђевању.

Из предузећа “Водовод и канализација” Источно Сарајево моле све потрошаче за разумијевање и стрпљење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана