Запажен наступ билећког удружења "Војвода Влатко Вуковић"

Срна
Запажен наступ билећког удружења "Војвода Влатко Вуковић"

БИЛЕЋА - Туристичка организација Билећа представља локалне знаменитости и туристичке атракције, са акцентом на културно-историјско насљеђе и традицију, на штанду Туристичке организације Републике Српске у оквиру 42. Међународног београдског сајма туризма.

Директор Туристичке организације Билећа Никола Бајовић рекао је да је наступ Удружења гуслара и епских пјесника "Војвода Влатко Вуковић" из Билеће, који су извели сценски приказ "Прошња ђевојке", привукао посебну пажњу посјетилаца сајма.

"Срећан сам јер смо Билећу презентовали на прави начин, привукли смо велику пажњу других туристичких организација и потенцијалних посјетилаца. Искористили смо прилику да обавимо бројне разговоре и разрадимо планове за добру сарадњу у наредном периоду", рекао је новинарима Бајовић.

Радислав Уљаревић, члан Удружења "Војвода Влатко Вуковић", рекао је да су организатори и посјетиоци Сајма њихов наступ наградили највишим оцјенама.

"Надам се да ћемо успоставити добру сарадњу са Туристичком организацијом Републике Српске јер ми имамо идеју да у наредном периоду припремимо садржаје које би приказали, не само у Билећи, него и широм наше Републике", рекао је Уљаревић новинарима у Билећи.

Уљаревић је захвалио Бајовићу и изразио задовољство што су имали прилику да овај, већ награђивани сценски приказ, изведу у Београду, на једном од највећих сајмова у Европи.

"Надам се да ће Билећа искористити туристичке потенцијале које има. На Сајму смо чули низ похвала на рачун рада наше туристичке организације која се у складу са својим могућностима труди да Билећу увијек промовише на најбољи начин", истакао је Уљаревић.

Штанд Туристичке организације Републике Српске посјетили су и градоначелник Београда Зоран Радојичић, прослављени кошаркаш Игор Ракочевић, као и бројне познате личности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана