Велика посјећеност требињским купалиштима, бројни садржаји у понуди

Срна
Велика посјећеност требињским купалиштима, бројни садржаји у понуди

ТРЕБИЊЕ - Туристички комплекс "Град Сунца", односно купалишта овог комплекса, али и требињски базени и природна купалишта у току ове љетње туристичке сезоне биљеже изузетно велику посјећеност туриста, али и људи из Херцеговине, а за све који одмор желе да проведу овдје, у понуди су бројни садржаји.

"Туристички комплекс Град Сунца односно купалишта овог комплекса, у просјеку посјећује око 2.000 људи дневно у овој сезони", рекла је Срни директор овог комплекса Тамара Бодирога.

Она је додала да је "Град Сунца" гостима примамљив, између осталог и због адреналинског садржаја, односно аква-парка који је највише примамљив за родитеље са дјецом.

"Град Сунца у оквиру аква-парка нуди адреналинске тобогане за дјецу и одрасле а постоји и флеш сафари за најмлађе, гдје се они освјежавају безбједно, заиста богат садржај за најмлађе", рекла је Бодирога.

Директор Јавне установе "Базени" Требиње Зоран Чичковић рекао је Срни да је веома задовољан посјећеношћу Олимпијског базена "Бање" и базена "Брегови" у граду, будући да ове године у Требињу има много више туриста из Европе.

"Олимпијски базен жБањеж приуштио је свима који га посјете да имају рекреациони термин који је ујутру од осам сати и скоро цијели дан траје тај рекреациони циклус на једној или двије стазе у средини базена", навео је Чичковић.

Он је додао да је ноћно купање на овом базену ове године привукло доста туриста због тога што су температуре већ од јуна биле много више него претходне године.

Када је ријеч о базену "Брегови" у Требињу, Чичковић је рекао да и ово купалиште биљежи велику посјећеност, због веома лијепе атмосфере и пријатне воде, а осим купања нуди и спортско-рекреативне садржаје за Требињце, али и за туриста.

Осим базена, Требињци и бројни туристи који у току љета дођу у најјужнији град, могу да се одморе и на природном купалишту Јазина, удаљеном 15-ак километара од Требиња, гдје посебно уживају они који воле мир и нетакнуту природу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана